Θόδωρος Καρυπίδης για εξελίξεις με Σχολή Πυροσβεστικής στην Πτολεμαΐδα: “Αλήθεια, υπάρχει κάτι θετικό που θα αφορά στην Περιφέρεια της Δυτικής Μακεδονίας και το οποίο θα βρίσκεται στα πλάνα της Κυβέρνησης;”

11 Ιανουαρίου 2020
09:58

Έπειτα από τις τελευταίες εξελίξεις, που αφορούν στην σχολή Πυροσβεστών στην Πτολεμαΐδα, αντιλαμβάνονται πλέον όλοι, ακόμη και αυτοί που μπερδεύουν τις επίσημες κρατικές διαδικασίες ως fake news, όπως αυτή της διαβούλευσης νομοσχεδίων, πως αν δεν είχαμε αντιδράσει εγκαίρως, η υποβάθμιση της αναφερόμενης σχολής θα ήταν το ελάχιστο που θα μπορούσε να συμβεί.

Στους καιρούς που ζούμε, κάθε μείωση των κεκτημένων μας θεωρείται ήττα. Δυστυχώς, σε όλο αυτό ήμασταν μόνοι μας, με την Περιφερειακή Αρχή του κ. Κασαπίδη απούσα δια της σιωπής της και με τους εκλεγμένους βουλευτές χαμένους στις τηλεφωνικές επικοινωνίες με τον Γενικό Γραμματέα της Πολιτικής Προστασίας. 

Αισθανόμαστε πως μετά τη παρέμβασή μας νίκησε ο Τόπος μας! Γιατί για εμάς μόνο ο τόπος μας ενδιαφέρει και γι’ αυτόν αγωνιζόμαστε. 

Παραμένουμε επιφυλακτικοί και άγρυπνοι, μέχρι το σχέδιο Νόμου να κατατεθεί στη Βουλή. 

Όσον αφορά το Εθνικό Κέντρο Πολιτικής Προστασίας που είχαμε σχεδιάσει να δημιουργηθεί στο χώρο της ΑΕΒΑΛ, στην Πτολεμαΐδα, παραθέτουμε τις δηλώσεις του Γενικού Γραμματέα της Πολιτικής Προστασίας κ. Χαρδαλιά στους πολίτες της Πτολεμαΐδας και εν γένει στους κατοίκους της Περιφέρειας μας, στην κρίση τους, όπου αναφέρει ότι «Το Εθνικό Κέντρο Πολιτικής Προστασίας της Πτολεμαΐδας δεν είναι στα πλάνα της Κυβέρνησης».

Αναρωτιόμαστε, υπάρχει κάτι θετικό που θα αφορά τη Περιφέρεια της Δυτικής Μακεδονίας και το οποίο θα βρίσκεται στα πλάνα της Κυβέρνησης;

 

8 σχόλια

  • Καρυπίδη εσύ είσαι ο τελευταίος που δικαιουσαι να μιλάς!!! Είχατε στα χέρια σας ένα μεγάλο έργο για τη Δυτική Μακεδονία και το αφησατε να χαθεί εξαιτίας της ανικανότητας σας και των μικροπολιτικων κινήσεων σας!!! Τι νομίζετε ότι είμαστε αφελείς και δεν καταλαβαίνουμε τι γίνεται; Δεν μας ενδιαφέρουν τα κόμματα και τα συμφέροντα των πολιτικών αλλά ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ και ελπίζουμε για το καλό του τόπου να μπορέσουν οι τωρινοί να σώσουν ότι μπορεί να σωθεί… Πάντως είναι ντροπή να πανηγυρίζετε και να κάνετε μικροπολιτικη πάνω στο κουφάρι της Δυτικής Μακεδονίας…. Έρχονται δύσκολες ώρες για τον τόπο και πρέπει όλοι να είμαστε ενωμένοι

  • Δυστυχώς η Δυτική Μακεδονία στις πιο δύσκολες στιγμές της έχει το πιο ανίκανο πολιτικό προσωπικό. Μόνο φωτογραφίες και δελτία τύπου.

  • πρέπει όλοι να είμαστε ενωμένοι…..

    Σωστά τα λέτε. Ο κ. Καρυπίδης αγωνίστηκε “Βορειομακεδόνες” και Έλληνες να είμαστε ενωμένοι. Τι άλλο θέλετε!

  • ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΝΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
    ΞΕΡΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΜΙΑ ΔΟΥΘΛΕΙ ΤΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ
    ΓΥΡΝΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΚΑΙ ΑΣΕ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΚΑΤΝΤΙΣΜΟΥΣ

    ΜΕΙΝΕ ΣΤΟ ΠΛΕΚΤΟ ΣΟΥ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΣΤΟ MANAGEMENT

  • Ότι και να πουν για τον Καρυπίδη, ο κόσμος ξέρει ποιος έφερε την σχολή της πυροσβεστικής στην Δυτική Μακεδονία. Και είναι ο μόνος που έχει το δικαίωμα να μιλάει. Ο νυν περιφερειάρχης ας μείνει στη σιωπή που τόσα χρόνια είχε συνηθίσει στη Βουλή.

  • H Σχολή Πυροσβεστών της Πυροσβεστικής Ακαδημίας είναι ισότιμη με τις μεταδευτεροβάθμιες Σχολές, η εισαγωγή σε αυτήν γίνεται με το σύστημα των απολυτηρίων εξετάσεων σε εθνικό επίπεδο. Η φοίτηση διαρκεί 2 & 1/2 έτη και οι απόφοιτοί της μπορούν να εξελιχθούν μέχρι το βαθμό του Πυρονόμου.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.