Ο Αντώνης Σαριόγλου από τον Μακεδονικό Κοζάνης στην Εθνική Αιγύπτου και στο παγκόσμιο κύπελλο με Έκτωρ – Ραούλ Κούπερ και Σαλλάχ

15 Ιανουαρίου 2020
06:42
Κανένα σχόλιο

Μια μυθική διαδρομή. Αντώνης Σαριόγλου από τον Μακεδονικό Κοζάνης στο παγκόσμιο κύπελλο της Ρωσίας

Άνθρωπος του ποδοσφαίρου, γεμάτος όρεξη και πάθος για το άθλημα. Ο Αντώνης Σαριόγλου, έχοντας εργαστεί ως γυμναστής της εθνικής Ουζμπεκιστάν και προηγουμένως στην εθνική Αιγύπτου και του Άρη, έχει βιώσει μυθικές ποδοσφαιρικές στιγμές στο πλάι σημαντικών προσωπικοτήτων του χώρου από το πόστο του γυμναστή.

Μοχάμεντ Σαλάχ, συμμετοχή της Αιγύπτου στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Ρωσίας, διακρίσεις με τον Άρη στα ευρωπαϊκά γήπεδα και… το μοναδικό «διπλό» ελληνικής ομάδας επί ισπανικού εδάφους απέναντι στην Ατλέτικο Μαδρίτης.

Ο Αντώνης Σαριόγλου,  με πολυετή συνεργασία του με τον Έκτορ Ραούλ Κούπερ, έχει δουλέψει με τον κορυφαίο Μοχάμεντ Σαλάχ, τον Αμρ Ουάρντα αλλά και για τις δύο ομάδες της Θεσσαλονίκης που έχει θητεύσει, τον Άρη και τον Ηρακλή.

Ο Αντώνης Σαριόγλου είναι ο άνθρωπος που συνεργάστηκε με τον Αργεντινό τεχνικό Έκτωρ Ραούλ Κούπερ εδώ και σχεδόν μια δεκαετία.

Έχει θητεύσει ως μεταφραστής αλλά και γυμναστής, σε Άρη, Ηρακλή, Βέροια αλλά και την Εθνική Αιγύπτου, ενώ πλέον βρίσκεται πολλά χιλιόμετρα μακριά από την αγαπημένη του πόλη, τη Θεσσαλονίκη, καθώς ανήκει στο τεχνικό επιτελείο της Εθνικής ομάδας του Ουζμπεκιστάν.

Μετά το Μουντιάλ βρέθηκε στο… Ουζμπεκιστάν!

 

Μετά το Μουντιάλ της Ρωσίας, ο δρόμος έβγαλε τον Αντώνη Σαριόγλου σε μια χώρα που οι περισσότεροι πιθανόν να μην είχε χρειαστεί ποτέ ούτε καν να ψάξουν στον χάρτη. Το Ουζμπεκιστάν, σίγουρα, δεν είναι η χώρα που πολλοί θα τολμούσαν να ταξιδέψουν, πόσο μάλλον να εργαστούν. Ο Αντώνης όμως δεν φάνηκε να δυσκολεύτηκε να πάρει αυτή την απόφαση. Από τον περασμένο Οκτώβριο έχει σταματήσει τη συνεργασία του με το Ουζμπεκιστάν

Ο Μακεδονικός Κοζάνης στον ετήσιο χορό του που θα πραγματοποιηθεί  8 Φεβρουαρίου 2020,  θα τιμήσει τον Αντώνη Σαριόγλου για την μυθική  διαδρομή του στο χώρο του ποδοσφαίρου. Είναι το ελάχιστο που μπορεί να κάνει ο σύλλογος για ένα παιδί που ξεκίνησε από τον Μακεδονικό κι έχει φτάσει τόσο ψηλά.

 

https://matiesstasport.blogspot.com

 

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.