ΙΕΚ VOLTEROS: Με 5 νέα πιστοποιημένα σεμινάρια “ντεμπούτο” για τo 2020 ξεκινά το ΙΕΚ VOLTEROS

15 Ιανουαρίου 2020
13:36
Κανένα σχόλιο

ΙΕΚ VOLTEROS: Με 5 νέα πιστοποιημένα σεμινάρια “ντεμπούτο” για τo 2020 ξεκινά το ΙΕΚ VOLTEROS

  •  AUTODESK INVENTOR BASIC
    Το σεμινάριο απευθύνεται σε όσους έχουν ενδιαφέρον για το αντικείμενο της τρισδιάστατης παραμετρικής σχεδίασης και δεν διαθέτουν γνώση ή εμπειρία στον σχεδιασμό με την χρήση Η/Υ. Μπορεί να αφορά το αντικείμενο Μηχανικών, Αρχιτεκτόνων, Βιομηχανικών Σχεδιαστών, Φοιτητών, Σχεδιαστών αλλά και επαγγελματιών που εν γένει έχουν εξ αντικειμένου άμεση ή έμμεση σχέση με τον σχεδιασμό και την μελέτη προϊόντων.
  • DIGITAL MARKETING & SOCIAL MEDIA
    Ο σκοπός του προγράμματος Digital Μarketing είναι να γνωρίσουν οι σπουδαστές κατά την εκπαίδευσή τους την επιστήμη και τις τεχνικές των νέων τρόπων διαφημιστικής προβολής μέσω των κοινωνικών δικτύων (facebook, twitter, youtube, pinterest, linkedIn, snapchat κ.α.) και του διαδικτύου γενικότερα, ώστε να είναι σε θέση να υλοποιήσουν αποτελεσματικά τα προγράμματα και τις αποφάσεις, που αναφέρονται στο σχεδιασμό και στην ανάπτυξη προϊόντων-υπηρεσιών, στην προώθηση και προβολή τους των προϊόντων
  • ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ  ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ  ΙΔΙΩΤΙΚΗΣ  ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ (Security)
    Το IEK VOLTEROS, ως εξειδικευμένο κέντρο επαγγελματικής εκπαίδευσης, υλοποιεί το σεμινάριο Security που αποτελεί απαραίτητη προϋπόθεση για την επιτυχία στις εξετάσεις του ΚΕΜΕΑ και την απόκτηση του απαραίτητου πιστοποιητικού για την άσκηση επαγγέλματος.
  • ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟΣ ΕΙΔΙΚΟΣ BARISTA – BARTENDER
    Το πρόγραμμα απευθύνεται κυρίως σε νεοεισερχόμενους στον χώρο του καφέ – μπάρ και της καφετέριας, αλλά και σε σπουδαστές και αποφοίτους τουριστικών σχολών που θέλουν να αναβαθμίσουν τις γνώσεις τους και να αποκτήσουν νέες δεξιότητες προκειμένου να μπορέσουν να εργαστούν αποτελεσματικά στον χώρο αυτό.
    Το πρόγραμμα περιλαμβάνει όλα τα απαραίτητα γνωστικά πεδία που πρέπει να κατέχει ένας επαγγελματίας του χώρου και εξηγεί τις βασικές αρχές επιτυχίας ενός επαγγελματία Barista – Bartender.

    Καλύπτοντας ένα μεγάλο εύρος γνώσεων, από τις πρώτες ύλες των ποτών και του καφέ έως και τις τεχνικές παρουσίασης και σέρβις, οι πιστοποιήσεις αυτές απευθύνεται σε κάθε επαγγελματία Bartender – Βarista που θέλει να ενταχθεί δυναμικά σε οποιαδήποτε ξενοδοχειακή / τουριστική μονάδα και να αποδείξει την αξία του με τον πιο αποτελεσματικό και έγκυρο τρόπο.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.