kozan.gr: Η ανάρτηση της Πυροσβεστικής, μέσω twitter, για τον απεγκλωβισμό μίας γυναίκας από ΕΙΧ όχημα, με χρήση διασωστικής σειράς, συνεπεία εκτροπής του στην Εγνατία οδό, στην περιοχή της Κοζάνης (Φωτογραφία)

19 Ιανουαρίου 2020
20:02
Η ανάρτηση της Πυροσβεστικής μέσω twitter, για τον απεγκλωβισμό μίας γυναίκας από ΕΙΧ όχημα, με χρήση διασωστικής σειράς, συνεπεία εκτροπής του στην Εγνατία οδό, στην περιοχή της Κοζάνης, σε τροχαίο που συνέβη σήμερα Κυριακή 19/1, γύρω στις 15:00. Σύμφωνα πάντα με πληροφορίες του kozan.gr, η γυναίκα μεταφέρθηκε στο Μαμάτσειο νοσοκομείο Κοζάνης, όπου και νοσηλεύεται. Στο συμβάν επιχείρησαν 5 πυροσβέστες με 1 όχημα.

2 σχόλια

  • Όλα καλά, και ειδικά το ότι η γυναίκα είναι καλά. Δεν γνωρίζω τις συνθήκες απεγκλωβισμού, αλλά φαίνεται ότι η κατάσταση του αυτοκινήτου ήταν καλή. Έπρεπε να το διαλύσουν-καταστρέψουν για να την απεγκλωβίσουν; Απορία…

  • Προφανώς η κάτω πόρτα είναι μη προσβάσιμη και η επάνω για έναν που έχει τραυματιστεί δεν μπορείς να τον σύρεις σαν σακί ούτε από εκεί ούτε από το παράθυρο .

    Που αμφιβάλλω αν στο συγκεκριμένο αυτοκίνητο χωράει άνθρωπος να βγει ακόμη και αν το επιχειρήσει ο ίδιος.

    Αφού γλίτωσαν τα χειρότερα τα υπόλοιπα είναι λεπτομερειες

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.