kozan.gr: O εντεταλμένος σύμβουλος Πολιτικής Προστασίας Κοσμάς Σιδηρόπουλος και υπάλληλοι του Δήμου, διένειμαν, σήμερα Δευτέρα, στα εμπορικά καταστήματα της πόλης, 400 φτυάρια εκχιονισμού (Βίντεο)

20 Ιανουαρίου 2020
10:50

 

O εντεταλμένος σύμβουλος Πολιτικής Προστασίας Κοσμάς Σιδηρόπουλος και υπάλληλοι του Δήμου, διένειμαν, σήμερα Δευτέρα 20/1, στα εμπορικά καταστήματα της Πτολεμαΐδας, 400 φτυάρια εκχιονισμού, ως προληπτικό μέτρο, σε ακραίες καιρικές συνθήκες, εφόσον απαιτηθεί κι η συνδρομή των πολιτών, για τον καθαρισμό, από το χιόνι,  μπροστά από το “χώρο ευθύνης” του.

 

8 σχόλια

  • Συγχαρητήρια στην κίνηση αυτή του δήμου .
    Ελπίζουμε οι καταστηματάρχες να σεβαστούν να εκτιμήσουν και να αναλάβουν και αυτοί τις ευθύνες του για το καλύτερο του κοινωνικού συνόλου .

  • Αυτα ειναι τα μετρα απολιγνιτοποιησης; Ας κοιταξει ο δημος τα αδεσποτα και να αφησει κατα μερος τις σπαταλες ενεργειες προβολης για το θεαθηναι. Ο δημος εχει προσωπικο και εξοπλισμο για αποχιονισμο δεν εχει δουλεια ο καθε μαγαζατορας να αποχιονιζει τους δημοσιους χωρους. Γι αυτο πληρωνουμε δημοτικα τελη

  • ΑΦΟΥ “ΜΑΖΕΨΑΝ” ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΙΣΑΝ ΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΕΙΠΑΝ ΝΑ ΠΙΑΣΟΥΝ ΣΤΟ ΦΙΛΟΤΙΜΟ ΤΟΥΣ ΜΑΓΑΖΑΤΟΡΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗ ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ΔΟΥΛΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΑΥΤΟΙ ΜΙΣΘΟΔΟΤΟΥΝΤΑΙ! ΟΤΑΝ ΤΟ ΘΕΑΘΗΝΑΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΜΠΟΛΙΚΟ ΘΡΑΣΟΣ “ΧΤΥΠΑΝΕ ΤΑΒΑΝΙ”!

  • Οσο υπαρχουν πολιτες που τρωνε κουτοχορτο τοσο θα υπαρχει και τροφη για αυτους. Κι ομως ειναι καποιοι που με αυτη την ακυρη και ασκοπη ενεργεια θα βγουν και θα πουν: ειδες ο δημαρχος; Μπραβο του

    • Ενώ εσύ που δεν τρώς κουτόχορτο και θεωρείς άκυρη και άσκοπη την ενέργεια αυτή , να πας να σε δει κανά γιατρός , τα τριγλυκερίδια πρέπει να χτυπάν ταβάνι …

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.