Πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 18 Ιανουαρίου η εκδήλωση για την κοπή της Βασιλόπιτας της Ελληνικής Ομοσπονδίας Γούνας (Φωτογραφίες)

20 Ιανουαρίου 2020
10:56
Κανένα σχόλιο

Πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 18 Ιανουαρίου η εκδήλωση για την κοπή της Βασιλόπιτας της Ελληνικής Ομοσπονδίας Γούνας.
Στην εκδήλωση το παρών έδωσαν η Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Καστοριάς Ολυμπία Τελιγιορίδου, ο Αντιπεριφερειάρχης Καστοριάς Δημήτριος Σαββόπουλος, ο Αντιδήμαρχος Καστοριάς Κωνσταντίνος Τσανούσας, ο Πρόεδρος του Επιμελητήριου Καστοριάς Χαράλαμπος Καραταγλίδης, ο Γενικός Γραμματέας του Εργατικού Κέντρου Καστοριάς, εκπρόσωποι των Πρωτοβάθμιων Οργάνων του κλάδου της ελληνικής γουνοποιίας, εκπρόσωποι των Δήμων της Π.Δ.Μ., εκπρόσωποι φορέων και γουνοποιοί επιχειρηματίες.

Ο Πρόεδρος της Ε.Ο.Γ. Δημήτριος Κοσμίδης κατά τον χαιρετισμό, ευχήθηκε καλή και δημιουργική χρονιά στους παρευρισκομένους και στη συνέχεια προέβη σε έναν σύντομο απολογισμό των δράσεων της Ε.Ο.Γ. «Αποδεικνύεται με την παρουσία όλων σας εδώ, ότι ο κλάδος της ελληνικής γουνοποιίας είναι ενωμένος και όλοι μαζί προσπαθούμε να δώσουμε τις λύσεις στα ζητήματα που μας απασχολούν».

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.