kozan.gr: Δεν ανησυχούν για το ποιος και πότε θα αναλάβει την προεδρία του ΟΑΠΝ Κοζάνης – Τι αναφέρουν ο Γιάννης Πλόσκας των “Κασμιρτζίδων” κι ο Λευτέρης Βωβός του φανού “Πηγαδ’ τ’ Κεραμαργιού”.

20 Ιανουαρίου 2020
15:22

 

Δεν ανησυχούν για το ποιος και πότε θα αναλάβει την προεδρία του ΟΑΠΝ Κοζάνης, ένα μήνα ακριβώς πριν την έναρξη της Κοζανίτικης Αποκριάς. Τι αναφέρουν ο Γιάννης Πλόσκας των “Κασμιρτζίδων” κι ο Λευτέρης Βωβός του φανού “Πηγαδ’ τ’ Κεραμαργιού”.

Ο κ. Πλόσκας υποστήριξε μεταξύ άλλων πως: “Η αποκριά στην Κοζάνη δεν πρόκειται να σταματήσει. Ποιος θα είναι πρόεδρος, ποιος δεν θα είναι, μικρή σημασία έχει. Υπάρχει ένα πολύ καλό επιτελείο στο οργανισμό. Ο αντιπρόεδρος κ. Μάρας προσπαθεί. Εάν υπάρξει αλλαγή σε αυτό το χρονικό σημείο, νομίζω θα υπάρξει μεγάλη αναστάτωση. Επομένως καλό θα είναι να συνεχίσει ο κ. Μάρας”. Ο κ. Πλόσκας αποκάλυψε και τη θεατρική παράσταση που “ανεβάζει” η ομάδα του, η οποία θα έχει τίτλο: “Γκουρμέ ή κιφτέδις”.

 

Στο ίδιο περίπου μήκος κύματος κι ο Λ. Βωβός ο οποίος τόνισε: “Σίγουρα μετά την παραίτηση του κ. Τσιομπάνου υπάρχει μια αρρυθμία. Ωστόσο πιστεύω ότι ο ΟΑΠΝ διαθέτει ένα αξιόλογο προσωπικό, ικανό να διαχειριστεί την αποκριά μας. Σε συνεργασία με τον αντιπρόεδρο κ. Μάρα πιστεύω ότι θα καταφέρουμε να αποδώσουμε την Κοζανίτικη Αποκριά στο μέγιστο βαθμό και τη σωστή διοργάνωση. Ο χρόνος για αλλαγές είναι πολύ λίγος. Όποτε θεωρώ ότι ο Ζήσης Μάρας και οι συνεργάτες του, θα τα καταφέρουν”.

10 σχόλια

  • Μας-Σας κάνουν και υποδείξεις, αν είναι καλός, αν μπορεί να τα καταφέρει, να μην υπάρξει αλλαγή και ότι μπορεί να συνεχίσει…. Άιντε…. άιντε…. για γέλια και για κλάματα είσαστε (στο Δήμο). Οι φανοί κάνουν κουμάντο…..μπρε….μπρε…μπρε….

  • ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΜΠΡΕ-ΜΠΡΕ-ΜΠΡΕ ΚΙ ΑΝΕΚΔΟΤΑ ΕΙΝΑΙ.ΦΥΣΙΚΑ Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΣΤΗ ΜΟΥΣΙΚΗ ΣΤΙΣ ΤΕΧΝΕΣ ΣΤΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΠΙΣΤΗΜΗ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΗ.ΑΠΟΡΩ ΠΩΣ ΑΚΟΜΑ ΔΕ ΒΡΑΒΕΥΤΗΚΑΝ ΟΙ ΚΑΣΜΕΡΔΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΑΘΗΝΩΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΥΝΕΣΚΟ.

  • ΑΠΟΚΡΙΑ ΣΤΗΝ ΚΟΖΑΝΗ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΦΑΝΟΙ ΓΛΕΝΤΙ ΣΑΤΙΡΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΟΣΑ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΓΙΝΑΝ ΤΟΣΕΣ ΠΟΛΛΕΣ ΠΕΡΙΚΟΠΕΣ ΚΙ ΟΜΩΣ ΑΝΤΕΧΟΥΝ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΑΝΤΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΣΕ ΧΙΛΛΙΟΥΣ ΔΥΟ ΑΡΝΗΤΙΚΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΤΕΣ ΟΠΟΤΕ ΚΟΖΑΝΗ ΦΑΝΟΙ ΜΠΡΕ ΜΠΡΕ ΜΠΡΕ ΚΑΙ ΣΕ ΟΠΟΙΟΥΣ ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ ΑΙ ΚΑΙ……….ΣΠΙΤΙΤΣ

    • Γι’αυτό και θα έπρεπε ο σύλλογος καταστήματων εστίασης και τα ξενοδοχεία που εκείνες τις μέρες ο τζίρος τους χτυπάει κόκκινο (ουσιαστικά οι μόνοι κερδισμένοι οικονομικά) να καλύπτει όλα τα έξοδα των φανών…

  • Εδώ ο Γρηγόρης έχασε την προεδρεία του ΟΑΠΝ από τον σημανδρακο και εσείς δεν ανησυχείτε πάτε καλά ρα?? Ο Γρηγόρης του κοζιανη εεεε

  • Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΩΝ ΚΑΣΜΙΡΤΖΙΔΩΝ ΣΤΟΝ ΤΟΠΙΚΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ,ΣΤΙΣ ΚΑΛΕΣ ΤΕΧΝΕΣ, ΣΤΗΝ ΠΟΙΗΣΗ,ΣΤΗ ΜΟΥΣΙΚΗ,ΣΤΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ, ΣΤΙΣ ΤΕΧΝΕΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΠΙΣΤΗΜΗ ΓΕΝΙΚΑ,ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΗ,ΠΟΥ ΑΠΟΡΙΑΣ ΑΞΙΟΝ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΤΙΜΗΣΕ Η ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΑΘΗΝΩΝ,Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ κ.α.

  • Σιγά μην ανησυχούσαν… άσκαστοι μια ζωή.

    Η Κοζάνη μόνο για τα μπρεμπρεμπρεδια είναι και ΤΙΠΟΤΑ άλλο παραπέρα.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.