Εορδαία: Ενεργοποιούνται οι Κοινοτάρχες- Επαφές και με τους συνάδελφους τους σε επίπεδο Ν Κοζάνης

20 Ιανουαρίου 2020
15:44
Κανένα σχόλιο

Να ακούγεται η φωνή τους και να μπορούν να διοικούν τις Κοινότητες τους, έχοντας εξασφαλίσει την θεσμική τους οντότητα, την οικονομική αυτοτέλεια, τον απαραίτητο εξοπλισμό, ζήτησαν οι Πρόεδροι των Κοινοτήτων της Εορδαίας στη διάρκεια της πρώτης συνάντησης τους, το απόγευμα της περασμένης Παρασκευής, επαινώντας την  πρωτοβουλία αυτή  γιατί  θα τους επιτρέψει  να γνωριστούν μεταξύ τους και να προωθήσουν συλλογικά τα προβλήματα τους. Η καθημερινότητα αναδείχθηκε το κυρίαρχο ζήτημα για όλους τους Κοινοτάρχες, ορισμένοι, εξ αιτίας της έλλειψης τεχνολογικού εξοπλισμού, ανέφεραν  πως διεκπεραιώνουν οι ίδιοι τις εργασίες, κάποιοι άλλοι υποστήριξαν ότι στο ταμείο τους δεν έχουν «ούτε ένα Ευρώ» για να κινηθούν, συνέπεια της αλλαγής του Νόμου που όπως είπαν «μας πάει πίσω». Αναφορικά με την πεντάμηνη Διοίκηση της Δημοτικής Αρχής Εορδαίας τόνισαν ότι καταβάλλει προσπάθειες και θα πρέπει να της  δοθεί πίστωση χρόνου για να αξιολογήσουν το έργο της ενώ διαπιστώθηκε σύγκλιση των απόψεων  σχετικά με την εκπροσώπηση τους σε επίπεδο ΠΕΔ αλλά και της ΚΕΔΕ. Στη συγκέντρωση αποφασίστηκε ο ορισμός  τριμελούς  επιτροπής από τους Προέδρους των Κοινοτήτων Πτολεμαίδας, Ισαάκ Νικολαίδη, Φούφα Νίκο Βόρσια, Αγίου Χριστοφόρου Βαγγέλη  Σιχουνίδη, οι οποίοι θα αναλάβουν να ενημερώσουν τη Δημοτική Αρχή Εορδαίας  και θα πραγματοποιήσουν σειρά επαφών με Κοινοτάρχες των υπολοίπων περιοχών του Ν Κοζάνης ενώ η επόμενη σύσκεψη τους έχει προγραμματιστεί για τα τέλη του τρέχοντος μηνός

ΕΡΤ ΚΟΖΑΝΗΣ

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.