kozan.gr: Γ. Αμανατίδης: “Πέραν της εξασφάλισης των 5 εξαμήνων φοίτησης στην Πτολεμαΐδα εξίσου σημαντικό είναι ότι το Παράρτημα της Πυροσβεστικής, μετατρέπεται, πλέον, σε Σχολή Πυροσβεστικής με έδρα την Πτολεμαΐδα, με ό,τι αυτό συνεπάγεται για το οργανόγραμμα της Σχολής” (Βίντεο)

26 Ιανουαρίου 2020
10:44

 

Απόλυτα ικανοποιημένος για τ’ ότι οι προτάσεις του, όπως διατυπώθηκαν και με το από 10/1/2020 δελτίο τύπου (κλικ εδώ), έγιναν αποδεκτές, στο σύνολό τους, στο σχέδιο νόμου του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη και ειδικότερα στο άρθρο 39 που αφορούν στην «Εθνική Σχολή Διαχείρισης Κρίσεων και Αντιμετώπισης Κινδύνων – Αναβάθμιση της Πυροσβεστικής Ακαδημίας», δηλώνει στο kozan.gr, o Bουλευτής Κοζάνης, της ΝΔ, Γ. Αμανατίδης. Πέραν της εξασφάλισης των 5 εξαμήνων φοίτησης στην Πτολεμαΐδα εξίσου σημαντικό είναι ότι το Παράρτημα της Πυροσβεστικής, μετατρέπεται, πλέον, σε Σχολή Πυροσβεστικής με έδρα την Πτολεμαΐδα, με ό,τι αυτό συνεπάγεται για το οργανόγραμμα της Σχολής.

 

7 σχόλια

  • Με τον Καρυπιδη αυτά λέγατε κύριε Αμανατίδη; Δεν ήσουν στενός συνεργάτης του; Δεν λέγατε ότι ο Τσιπρας είναι ο μοναδικός που έχει όραμα;

  • Για τη ΔΕΗ δεν λες τίποτα.
    Για τα τμήματα του Πανεπιστημίου δεν λες τίποτα.
    Για τα Κολλέγια δεν λες τίποτα.
    Για την περιοχή που πήρε την κάτω βόλτα δεν λές τίποτα.
    Και να σκεφτεί κανείς ότι ως διευθυντής της ΑΝΚΟ ήσουν σε όλες τις συσκέψεις και τα προγράμματα.

    • Μάλλον αγαπητέ ανώνυμε δεν παρακολουθείς τον βουλευτή καθόλου. Μια επίσκεψη με γκουγκλάρισμα θα βρεις όλες τις απορίες σου.. Θα έβαζα τα λινγκ να σε βοηθήσω αλλά μάλλον πάλι το ίδιο αποτέλεσμα θα έχουμε. Σεπτέμβριο περνά ξανά να εξεταστεις

  • Όταν ήσουν ο βασικός συνεργάτης του τότε περιφερειάρχη Καρυπίδη (πηγαίνατε μαζί στα υπουργεία και στο Μαξίμου) τόσο αυτός όσο κι εσύ βγαίνατε δημόσια και υπερασπιζόσασταν την πρόταση του Καρυπίδη για έθνικό κέντρο πολιτικής προστασίας στην Πτολεμαΐδα.
    Τώρα βγαίνεις και λες το ίδιο αλλά με αλλά λόγια δηλαδή το ότι θα δημιουργηθεί σχολή έκτακτων αναγκών.

    • Το ότι συνεργαζόταν με όποτε τους φορείς της Δυτ. Μακεδονίας τον κάνει αυτόματα κατά την γνώμη σου και συνεργάτη… ποσό παραπληροφόρηση τελικά

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.