Την Καρδιολογική Κλινική του Γ.Ν. Κοζάνης “Μαμάτσειο” εκπροσώπησε στην 11η Επιστημονική Ημερίδα Καρδιολογίας, που διεξήχθη στις 25/01/2020 στην Βέροια, ο Επιμελητής Β’ της Καρδιολογικής Κλινικής του Γ.Ν. Κοζάνης, Καρδιολόγος Κουλούρης Ευστάθιος

26 Ιανουαρίου 2020
14:16

Συμμετοχή της Καρδιολογικής Κλινικής του Γ.Ν. Κοζάνης “Μαμάτσειο” στην 11η Επιστημονική Ημερίδα Καρδιολογίας που διεξήχθη στις 25/01/2020 στην πόλη της Βέροιας. Σε στρογγυλό τραπέζι συμμετείχε ο Επιμελητής Β’ της Καρδιολογικής Κλινικής του Γ.Ν. Κοζάνης, Καρδιολόγος Κουλούρης Ευστάθιος με ομιλία που είχε ως θέμα νέα φάρμακα στην φαρέτρα των Καρδιολόγων που ενεργούν τοσο καρδιοπροστατευτικά όσο και νεφροπροστατευτικά σε ασθενείς με Σακχαρώδη Διαβήτη. Τα σχόλια που επέφερε το επιστημονικό τραπέζι ήταν εγκωμιαστηκά παρουσιάζοντας θετικές εξελίξεις πάνω στην αντιμετώπιση του Σακχαρώδη Διαβήτη. Η Επιστημονική Ημερίδας Καρδιολογίας διοργανώθηκε από την Καρδιολογική Κλινική του Γ. Ν. Βέροιας με Συντονιστή Διευθυντή κύριο Βογιατζή Ιωάννη και την Β’ Πανεπιστημιακή Καρδιολογική Κλινική του Ιπποκρατείου Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης με Καθηγητή κύριο Κανονίδη.

2 σχόλια

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.