kozan.gr: Έκτακτη σύσκεψη, με την παρουσία βουλευτών, συγκάλεσε ο Δήμαρχος Σερβίων Χ. Ελευθερίου, σήμερα Κυριακή 26/1, στην Περιφέρεια Δ. Μακεδονίας, σχετικά με τις επιπτώσεις στην απασχόληση και γενικότερα στην τοπική οικονομία της περιοχής των Σερβίων, από τη ακύρωση της Περιβαλλοντικής Άδειας και την διακοπή λειτουργίας επ’ αόριστον του ΑΗΣ Λιγνιτική Μελίτης ΑΕ της ΔΕΗ, που τροφοδοτείται με λιγνίτη από το ορυχείο Προσηλίου (Φωτογραφίες & Βίντεο)

26 Ιανουαρίου 2020
15:20

Έκτακτη σύσκεψη, με την παρουσία βουλευτών, συγκάλεσε ο Δήμαρχος Σερβίων Χ. Ελευθερίου, σήμερα Κυριακή 26/1, στην Περιφέρεια Δ. Μακεδονίας, σχετικά με τις επιπτώσεις στην απασχόληση και γενικότερα στην τοπική οικονομία της περιοχής των Σερβίων, από τη ακύρωση της Περιβαλλοντικής Άδειας και την διακοπή λειτουργίας επ’ αόριστον του ΑΗΣ Λιγνιτική Μελίτης ΑΕ της ΔΕΗ, που τροφοδοτείται με λιγνίτη από το ορυχείο Προσηλίου.

 

7 σχόλια

  • Η σύσκεψη έγινε στα πλαίσια συναντήσεων που έχει η Επιτροπή Στήριξης της λειτουργίας των ορυχείων Σερβίων, η οποία συστήθηκε με απόφαση του δημοτικού συμβουλίου.
    Προηγήθηκε σύσκεψη της Επιτροπής όπου αποφασίστηκαν οι ενέργειες για την ανάδειξη του θέματος του ξαφνικού κλεισίματος του ορυχείου Προσηλίου.
    Η πρώτη ενέργεια ήταν η άμεση συνάντηση της Επιτροπής με τους βουλευτές του νομού και εξουσιοδότησε τον δήμαρχο, ως Πρόεδρο της Επιτροπής, να κλείσει το ραντεβού.
    Ο δήμαρχος λοιπόν δεν έκλεισε το ραντεβού ως άτομο αλλά ως πρόεδρος της Επιτροπής.
    Το ψήφισμα το συνέταξαν οι Πεκόπουλος, Κωνσταντόπουλος, ως μέλη της Επιτροπής και ακόμα δεν έχει λάβει την έγκριση του δημοτικού συμβουλίου.

    • Αντί να δείτε το πρόβλημα, κάθεστε και αναλώνεστε στο ποιοι συνέταξαν το ψήφισμα, ποιος συγκάλεσε τη σύσκεψη κλπ. Ότι να ναι!

  • Ε κι εσείς όλα τα θέλετε; Οι βουλευτές λύσανε το θέμα σχολή πυροσβεστική να πάρουν περιπολικά οι αστυνομίες της περιοχής. Νισάφι πχια δεν τρώγεστε. Αυτά είπαμε θα κλείσουν τααα…ορυχεία. Τα ορυχεία κι οι ΑΗΣ βεβαίως βεβαίως

  • Θα ήταν καλό να αναφέρεται να έσοδα που θα χάσει ο Δήμος με την διακοπή του ορυχείου, μιας και η απώλεια εργασίας κάποιων ανθρώπων δεν συγκινεί τόσο τους συνδημότες μας.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.