kozan.gr: Ο Λ. Ιωαννίδης για το θέμα της παραχώρησης του Στρατοπέδου Μακεδονομάχων: “Tην Τρίτη θα ανοίξουμε το φάκελο “Μακεδονομαχων” ώστε να μάθουν οι πολίτες όλη την αλήθεια για το πού είμασταν, πού είμαστε και πού πάμε”

26 Ιανουαρίου 2020
22:18

 

Επειδή το θέμα της παραχώρησης του Στρατοπέδου Μακεδονομάχων είναι μεγάλης σημασίας για την πόλη μας και επειδή ακούγονται διάφορα τις τελευταίες ώρες, την Τρίτη θα ανοίξουμε το φάκελο “Μακεδονομαχων” ώστε να μάθουν οι πολίτες όλη την αλήθεια για το πού είμασταν, πού είμαστε και πού πάμε.

Να έχουν ορισμένοι υπόψη τους ότι, «ο μηδενισμός του κοντέρ», μπορεί πρόσκαιρα να έχει επικοινωνιακά οφέλη, αλλά συνήθως προκαλεί αρνητικά αποτελέσματα και οδηγεί τα πράγματα πιο πίσω από εκεί που παρελήφθησαν

9 σχόλια

  • Ω ρε θα βγάλεις κ τον υπουργό ψεύτη τι είσαι εσύ ρε Λευτέρη μπράβο! Ακόμη δεν κατάλαβες ότι ο κόσμος δεν σε ήθελε

  • Ο κόσμος καταλαβαίνει ότι δεν πρόλαβες να κάνεις κάτι πέντε ολόκληρα χρόνια αν και είχες καλές προθέσεις. Γιατί όμως απάντησε το εσύ . Μην προσπαθείς λοιπόν να πείσεις ότι εκτός από πρόθεση για το στρατόπεδο είχες πετύχει και κάτι παραπάνω γιατί δεν πείθεις κανεναν

  • αυτοκτονησες πολιτικά εφερες τον Μαλούτα απο το πουθενα αντι να απογειωσεις τον δημο σε εφαγε ο φοβος και οι δηθεν αριστεροι συνεργατες σου και οι ψευτοκουλτουριαρηδες και τωρα πας να κανεις τι αρε λευτερη κριμα

    • ενω οι αλλοι συνεργατες του που ειχαν τρικυμια στο κρανιο και δεν ηταν ψευτοκουλτουριαρηδες εεε; κατι τυποι σαν και σενα δημιουργησαν τις συνθηκες να χαθει ο Δημος.. εμμονικοι με αυξημενη κριτικη ικανοτητα αλλα μη λειτουργικοι (οι αριστεροι συνεργατες του Δημου εκαναν αρκετα και σπουδαια πραγματα).

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.