Koζάνη: Η κοπή πίτας της Ένωσης Ποντίων Κυριών Δ. Μακεδονίας «Η Μνήμη» (Γράφει η Αγάπη Αμαραντίδου)

27 Ιανουαρίου 2020
02:36
Κανένα σχόλιο

Εμπνευσμένες απο το φιλάνθρωπο , ανεκτίμητο μεγαλείο της « Μέριμνας Ποντίων Κυριών Τραπεζούντος » , απο την αθεράπευτη αγάπη στην Παράδοση , τον Πολιτισμό , τις χαμένες , αλλά ποτέ λησμονημένες Πατρίδες και ψυχές , φτάσαμε να κάνουμε πράξη το όνειρο ίδρυσης του Σωματείου Ένωσης Ποντίων Κυριών Δ.Μακεδονίας « Η ΜΝΗΜΗ », και να γιορτάζουμε κόβοντας την Πρωτοχρονιάτικη Πίτα μας σ’ ένα κλίμα συγκίνησης , χαράς και αισιοδοξίας!

Η Πρόεδρος του Σωματείου κ. Γεωργία Τσαρίδου , μετά τις εγκάρδιες Ευχές της προς τα Μέλη , έκοψε την πίτα , με τυχερή της Χρονιάς την κ. Καμενίδου Σοφία .

Απρόσμενα όμορφη πινελιά-έκπληξη , η Παρουσία του καταξιωμένου Πόντιου Καλλιτέχνη Παναγιώτη Χωλόπουλου ! Και το Εστιατόριο «Βεντέτα» , καθ’ «όλα» άψογο!

Καλή μας αρχή λοιπόν , ΜΑΖΙ ΣΑΣ !!! , στο φιλάνθρωπο Έργο , στα …χνάρια της Ιερής « Μνήμης»………
Υείαν , Ευλοίαν και Καλοχρονίαν !!!με Ειρήνη για όλους απανταχού .

Αγάπη Αμαραντίδου

 

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.