Εορδαία: Ασυνείδητοι «σπέρνουν» φόλες στο Μηλοχώρι και θανατώνουν σκύλους

27 Ιανουαρίου 2020
10:57

Απηυδισμένοι είναι κάτοικοι στο Μηλοχώρι από την ανεξέλεγκτη δράση αγνώστων οι οποίοι έχουν σπείρει φόλες σε πολλά σημεία του χωριού και έχουν εξοντώσει περισσότερους από δέκα Σκύλους, δηλώνοντας ανυπεράσπιστοι απέναντι στην κατάσταση αυτή. Όπως καταγγέλλει ο Νίκος Ζαφείρης, τα δηλητηριώδη δολώματα, χοιρινό κρέας εμποτισμένο με φυτοφάρμακα, βρέθηκαν σε αυλές σπιτιών, δίπλα στο κτήριο του πρώην Νηπιαγωγείου και στον ευρύτερο χώρο της κεντρικής πλατείας, ενώ, κατά τον Πρόεδρο του Μηλοχωρίου  Ανδρέα Τριανταφυλλίδη, φόλες έριξαν οι ασυνείδητοι και σε στάβλους. Σύμφωνα με τον κ. Ζαφείρη αρκετά από τα επικίνδυνα  σκευάσματα εντόπισαν παιδιά  μέσα στο χωριό παιδιά  ενώ ισχυρίζεται ότι τα κουφάρια των νεκρών Ζώων είναι σε κοινή θέα και δεν ενδιαφέρθηκε κανένας για την περισυλλογή τους. Σήμερα πρόκειται να καταθέσει μήνυση στην Αστυνομία  κατ αγνώστων.

ΕΡΤ ΚΟΖΑΝΗΣ

4 σχόλια

  • τωρα κοβουνε βασιλόπιτες μετα θα αρχισουνε τα μπρε μπρε μπρε και μετα θα ερθει το πασχα. Τωρα δεν θα ασχοληθουμε με τα αδεσποτα!

  • Εγκληματική ενέργεια οι φόλες και αυτοί που τις βάζουν είναι δολοφόνοι, Ας αναλογιστούν οι φιλόζωοι – φανατικοί φιλοσκυλοι ότι είναι μέρος του προβλήματος και εν δυνάμει ηθικοί αυτουργοί στις φόλες . Εάν δεν αφήνετε να μαζέψουν τα σκυλιά από την πόλη και δημιουργείτε πρόβλημα στους κατοίκους . ο κόσμος αντιδρά και μερικοί ανώμαλοι αντιδρούν με αυτό τον τρόπο

  • Ο ΘΕΟΣ ΑΓΑΠΑΕΙ ΤΟΝ ΚΛΕΦΤΕΙ ΑΛΛΑ ΑΓΑΠΑΕΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΝΟΙΚΟΚΥΡΗ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΙΧΝΗ ΤΟΥΣ.ΚΑΙ ΕΓΩ ΘΑ ΚΑΤΑΘΕΣΩ ΜΗΝΥΣΗ.

  • Ο ΔΗΜΟΣ ΕΟΡΔΑΙΑΣ ΘΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ ΜΕ ΤΑ ΑΔΕΣΠΟΤΑ ΜΟΝΟ ΑΝ ΣΟΥ ΑΦΑΙΡΕΣΟΥΝ ΚΑΝΕΝΑ ΚΟΜΜΑΤΙ ΚΡΕΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΣΩΜΑ ΣΟΥ, ΜΟΝΟ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ ΨΕΜΑΤΑ ΚΑΙ ΦΟΥΜΑΡΑ !

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.