kozan.gr: Ο Δήμαρχος Κοζάνης παρουσιάζει όλες τις τελευταίες πληροφορίες, σχετικά με τη σταδιακή αποκατάσταση της λειτουργίας της τηλεθέρμανσης, αλλά και για το μέλλον της, με αφορμή το σημερινό πρόβλημα που δημιουργήθηκε όταν βγήκαν εκτός λειτουργίας οι μονάδες του ΑΗΣ Αγ. Δημητρίου που τροφοδοτούν με θερμότητα το δίκτυο (Βίντεο)

27 Ιανουαρίου 2020
19:56

 

Ο Δήμαρχος Κοζάνης Λ. Μαλούτας παρουσιάζει όλες τις τελευταίες πληροφορίες, σχετικά με τη σταδιακή αποκατάσταση της λειτουργίας της τηλεθέρμανσης, αλλά και για το μέλλον της, με αφορμή το σημερινό πρόβλημα που δημιουργήθηκε όταν βγήκαν – λόγω βλάβης – εκτός λειτουργίας οι μονάδες του ΑΗΣ Αγ. Δημητρίου, που τροφοδοτούν με θερμότητα το δίκτυο.

 

10 σχόλια

  • Τα χρόνια που ήταν δήμαρχος και αντιδήμαρχος, έπρεπε να είχε δουλέψει για να υπάρχει σχέδιο για την περιοχή. Δεν έλεγαν την αλήθεια στους πολίτες, αλλά μόνο κούφια ψέματα.
    Τώρα θυμήθηκε να κάνει δηλώσεις…

  • Και τι χαζογελας δεν σε τιμά έπρεπε να είχες δουλέψει από πριν όχι τώρα ….σηκωστε τα μανίκια εκεί στο Δήμο και δουλέψετε και αφήστε τον προεκλογικό αγώνα οι εκλογές τελείωσαν και που να είχαμε και κανένα βαρύ χειμώνα

  • Τόσα χρόνια δεν είχαμε θέμα…. πως ξαφνικά σήμερα βγήκαν εκτός και οι δύο μονάδες ρωτάω εγώ τώρα? Μήπως ξέρουν να μας απαντήσουν οι συνδικαλιστές της ΔΕΗ….

  • Πρέπει να αφήσουμε κατά μέρος τις μεμψιμοιριες και βρούμε άμεσα τις εναλλακτικές λύσεις για τις προωθήσουμε γιατί η ΔΕΗ αποτελεί παρελθόν για την περιοχή μας.

  • Καυσόξυλα θα καίτε, όπως το 1940! Αυτή είναι η ευγενής προσφορά της ΝΔ και του Ιωαννίδη στην περιοχή. Πρώτα φορολόγησαν το πετρέλαιο για να κάψουν αναγκαστικά οι μεγάλες πόλεις αέριο. Τώρα η ΝΔ σβήνει το λιγνίτη για να κάψουμε κι εμείς αέριο. Αυτό που έγινε σήμερα ήταν γενική δοκιμή, ψυχολογική προετοιμασία, να ετοιμαστούμε για ζωή χωρίς λιγνίτη και φθηνή θέρμανση.

    Ο Ζαγοράκης την έκανε απ’ τη ΝΔ για τον ΠΑΟΚ, αλλά οι δικοί μας βολευτές εκεί, ακλόνητοι, ό,τι πει το κόμμα! Δεν πα’ να καεί η περιοχή; Να δουν μόνο αν θα τους λέει κανείς καλημέρα στο τέλος.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.