Ψηφίστηκε ο προϋπολογισμός της Αντιπολίτευσης στο Δήμο Σερβίων (Bίντεο ψηφοφορίας)

27 Ιανουαρίου 2020
20:21

Με ψήφους 16 – 9 εγκρίθηκε ο προϋπολογισμός που κατέθεσαν οι δύο παρατάξεις της αντιπολίτευσης “Δημοτική Συνεργασία” και “Στάση Σερβίων” των Βασίλη Κωνσταντόπουλου και Ρίτσας Σπυρίδου στην αποψινή συνεδρίαση του Δήμου Σερβίων, πριν από λίγο.
Από τη συνεδρίαση αποχώρησε ο επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης κ. Νίκος Γεωργακόπουλος ενώ απών ήταν ο κ. Αστέριος Νάκας.

Υπέρ της πρότασης προϋπολογισμού της παράταξης του Δημάρχου “Γέφυρα στο Μέλλον” ψήφισαν οι: Μπουκουβάλας, Βητόπουλος, Ζάκης, Παπαδοπούλου, Δήμος, Ποντίκης, Γκαμπούρα, Αγοραστός και Κακαφίκας.

Υπέρ της πρότασης προϋπολογισμού που αποτελεί συνεργασία των δύο παρατάξεων “Δημοτική Συνεργασία” και “Στάση Σερβίων” ψήφισαν οι:
Κωνσταντόπουλος, Αλεξόπουλος, Μπάκανος, Καραντάκος, Παναγιωτούλας, Παπαθανασίου, Πράσσος, Γκουτζιομήτρος, Πεκόπουλος, Σπυρίδου, Χριστοδούλου, Φούντογλου, Κωνσταντινίδης, Πεχλιβανίδης, Παπαδόπουλος και Φαρμάκης.

ΠΗΓΗ http://ai-vres.blogspot.com/

2 σχόλια

  • Θεατρική σκηνή χαρακτήρισε τον κανονισμό του δημοτικού συμβουλίου ο πρόεδρος Νίκος Μπουκουβάλας. Για αυτό δεν αφήνει να μιλήσει κανένας. Νομίζει ότι εκτός από άρχοντας είναι και πρωταγωνιστής.

  • Ενώ υπάρχει βίντεο που κάνει λάθος στην ψηφοφορία του προϋπολογισμού αυτός στο φβ επιμένει να λέει ότι ξέρει. Όλα τα ξέρει πχια! Είναι και ιστορικός αφού (χωρίς πτυχίο, χωρίς δημοσιεύσεις, χωρίς τίποτα!)

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.