O Δήμαρχος Σερβίων για την κοπή του συρματοπλέγματος στο Δενδροκομικό Σταθμό και την αλλαγή όψη της εισόδου (Φωτογραφίες)

30 Ιανουαρίου 2020
12:19

Τα συρματοπλέγματα όπως και οι γόρδιοι δεσμοί είναι για να κόβονται. Ευχαριστώ τον π. Αντιδήμαρχο και φίλο μου τον Νίκο Λαζαριώτη για την έξυπνη αλλά και ανέξοδη ιδέα του για να αλλάξει η όψη της εισόδου των Σερβίων.

Ευχαριστώ τον υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης κ.Μάκη Βορίδη για την άμεση απόφαση του για κοπή του συρματοπλέγματος στο Δενδροκομικό Σταθμό.

Ευχαριστώ όλους τους υπαλλήλους του Δήμου μας αλλά και αιρετούς για την βοήθεια τους.

Το σύνθημα της γέφυρας “Όλοι μαζί μπορούμε” αρχίζει σιγά σιγά να παίρνει σάρκα και οστά!

 

9 σχόλια

  • Επειδή έκοψες το σύρμα άλλαξε η είσοδος των Σερβίων; Πώς άλλαξε δηλαδή; Είχε σύρμα και τώρα δεν έχει; Σιγά την ανάπλαση! Και μη χειρότερα Ελευθερίου.

  • Δεν το πήρε ο ΑΣΕΠΟΠ Βελβεντού με παραχώρηση από το υπουργείο Γεωργίας αυτό το οικόπεδο;

    Πώς γίνεται να μη θέλεις τον Δήμο Σερβίων, αλλά να θέλεις ακίνητα στο Δήμο Σερβίων;

    Μόνο Βιλβιντινοί μπορούν να μας πουν…

    • Δεν θέλουν δήμο Σερβίων γιατί εσείς ψηφίζετε δήμαρχο για τους πρόσφυγες και όχι για εσάς . Με λίγα λόγια δεν θέλουμε εσείς με το μυαλό που έχετε να ψηφίσετε και γι εμάς

  • H συγκεκριμένη περίφραξη δεν εμπόδιζε τίποτα αλλά ούτε και φύλαγε κάτι.
    Να πούμε όμως πως ήταν μία περίφραξη αντιαισθητική για δεκαετίες. Επίσης μάζευε φυτά και ξερόκλαδα και η ασχήμια στην βασική είσοδο ήταν μεγαλύτερη.
    Καλό θα είναι όσοι δε ξέρουν και δεν ζούνε την καθημερινότητα εκεί να μη γράφουν αρλούμπες. Άλλωστε και σε τίποτα να μη χρησιμεύει δείχνει μία διάθεση αλλαγής στην έδρα του δήμου. Μία έδρα η οποία ήταν παραμελημένη από τον κάθε “ξένο” δήμαρχο που προτιμούσε να βλέπει την είσοδο της Κοζάνης ομορφότερη.

  • Ορθώς καθαρίστηκε η περιοχή. Όμως είναι προσωπική απόφαση του δημάρχου να φύγει η σίτα; Αν αύριο πεταχτεί από μέσα ένα σκυλί και γίνει ατύχημα στο δρόμο, ποιος θα πάει φυλακή, αυτός που το σκέφτηκε ή αυτός που το υλοποίησε; Έτσι παίρνονται οι αποφάσεις στο δήμο, επειδή το είπε ένας προσωπικός φίλος του δημάρχου;

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.