Ο Δήμος Σερβίων κι ο Δήμος Βελβεντού, ανακοινώνουν ότι πραγματοποιήθηκε διανομή τροφίμων σε ευπαθείς κοινωνικές ομάδες της περιοχής μας

31 Ιανουαρίου 2020
14:42

 

Η Περιφερειακή Ενότητα Κοζάνης ως επικεφαλής εταίρος της Κοινωνικής Σύμπραξης ΤΕΒΑ, που έχει συσταθεί για τον Νομό μας, ο Δήμος Σερβίων και ο Δήμος Βελβεντού, ανακοινώνουν ότι πραγματοποιήθηκε διανομή τροφίμων σε ευπαθείς κοινωνικές ομάδες της περιοχής μας στα πλαίσια του «Επιχειρησιακού Προγράμματος Επισιτιστικής και βασικής Υλικής Συνδρομής ΤΕΒΑ 2018-2019», στις 29/01/2020 ημέρα Τετάρτη στο κτίριο του Εδαφολογικού εργαστηρίου Σερβίων.

Τα προϊόντα που διανεμήθηκαν στους ωφελούμενους δικαιούχους των δύο δήμων ήταν: Καφές, Αλάτι, Ελαιόλαδο, Λάδι, Ζάχαρη, Μέλι, Ρύζι, Τοματοχυμός, Φασόλια, Τόνος σε κονσέρβα, Σκόνη για πλύσιμο ρούχων, Αφρόλουτρο, Οδοντόκρεμα, Σαμπουάν, Υγρό Κρεμοσάπουνο, Οδοντόβουρτσα.

Η διανομή πραγματοποιήθηκε από το Κέντρο Κοινότητας του Δήμου Σερβίων σε συνεργασία με τους δήμους Σερβίων και Βελβεντού.

  

3 σχόλια

  • Απ’ ότι γνωρίζω και απ’ ότι καταλαβαίνω από την ανακοίνωση, τρόφιμα από το ΤΕΒΑ, διανέμονται μόνο στους δικαιούχους του ΚΕΑ. Οι δικαιούχοι έχουν ενημερωθεί με SMS για τις ημερομηνίες. Για τους Δήμους Σερβίων και Βελβεντού, η διανομή πρέπει να έγινε μόνο στα Σέρβια. Οπότε, αν υπήρχαν και άτομα από την περιοχή σου, θα είχαν ενημερωθεί στα κινητά τους, για την διανομή στα Σέρβια!

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.