kozan.gr: Ώρα 22:00: Κοζάνη: Παράσταση διαμαρτυρίας φίλων κι οπαδών του ΠΑΟΚ, έξω απο τα γραφεία της ΝΟΔΕ Κοζάνης, με συνθήματα κατά της ΝΔ, του Πρωθυπουργου Κ. Μητσοτάκη και του Υφυπουργού Αθλητισμού Λ. Αυγενάκη (Βίντεο & Φωτογραφίες)

2 Φεβρουαρίου 2020
22:29

 

Σε παράσταση διαμαρτυρίας, έξω από τα γραφεία της ΝΟΔΕ Κοζάνης, στον κεντρικό πεζόδρομο της πόλης προχώρησαν γύρω στις 22:00 το βράδυ της Κυριακής 2/2, οπαδοί του ΠΑΟΚ διαμαρτυρόμενοι με συνθήματα κατά της ΝΔ, του Πρωθυπουργου Κ. Μητσοτάκη και του Υφυπουργού Αθλητισμού Λ. Αυγενάκη. Διακριτικά, πέριξ του σημείου της συγκέντρωσης, υπήρχαν αρκετοί αστυνομικοί που παρακολουθούσαν τις κινήσεις των οπαδών – φιλάθλων.


 

29 σχόλια

    • Κάποτε μας λέγανε Τούρκους, μέχρι πριν λίγο καιρό Βούλγαρους.. Εσείς οι αυθεντικοί Έλληνες πατριώτες λογικά τη νιάζεστε..

      • και εσεις τους λετε απογονους του στολου.
        φιλε αυτοι που τα λενε ειναι φανατισμενοι!
        μην εχεις την εντυπωση πως ολοι ασχολουνται με το ποδοσφαιρο ,επειδη ασχολεισαι εσυ!

  • ΓΓΑ : Υποβιβασμος για ξανθη και ΠΑΟΚ
    ΠΑΟΚ : Θα κοπει η ελλαδα στη μεση
    Κυβερνηση : αλλαζουμε τον νομο ,δεν θα πεσει κανεις
    ΠΑΟΚ : Δεν θελουμε αλλαγη νομου,για να μην αμαυρωσουν το ονομα μας

    Θελω να παω να μεινω σε αλλο πλανητη

  • Μια μέρα πρέπει να βγούμε όλοι μαζί για να φωνάξουν παραπάνω Αλλά να το κανονίσουμε και να πούμε μέρα και ώρα για να πάμε όλοι οι παοκτζηδες μαζί

  • Φαντάζομαι θα ξέρουν για την απολιγνιτοποίηση της περιοχής και πως θα χαθούν ως και 8000 εργασίας.Γιατί δεν είδα να διαμαρτυρηθούν όταν άκουσαν τη σχετική ανακοίνωση.Φυσικά θα δουλεύουν όλοι αυτοί το πιο πιθανό γιατί η ανεργία στη Δυτική Μακεδονία δε θερίζει… συνέλθετε νέοι άνθρωποι!!!

  • ΟΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΗΤΑΝ ΤΟ ΠΡΩΙ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΠΤΟΛΕΜΑΙΔΑΣ ΚΑΙ ΤΙΜΟΥΣΑΝ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ ! ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΟΠΟΥ ΑΠΟΥΣΙΑΖΑΤΕ ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ,ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΑ ΜΜΕ !!!

    • Οι ΠΑΟΚτσήδες διαμαρτύρονται εναντίον της πολιτικής διαφθοράς και του δικαστικού συστήματος. Στην πλατεία Πτολεμαίδας διαμαρτυρήθηκαν ακροδεξιοί όχι για να τιμήσουν τους νεκρούς στα Ίμια, αλλά γιατί τους χρειάζεται μια ξεχωριστή επέτειος για να ακούγονται. Ο ΠΑΟΚ είναι κοινωνικό κίνημα

      • τι αλλο θα λεγε ο οπαδος του ιβαν σαββιδη που αγκαλιαζοταν με τον τσιπρα 4 χρονια και τωρα που ηρθε η νδ τραβαει ζορι!!! επρεπε να σας αφησουν να αγοραζετε ομαδες για να παιρνετε 6 ποντα;

      • δεν ήξερα ότι τα κοινωνικά κινήματα επειδή υποστηρίζουν άλλη ομάδα ζητάνε να μην τιμωρηθεί η ομάδα τους ενώ πιάστηκε να κλέβει
        ίσως βέβαια να θεωρείς ότι κοινωνικό κίνημα σημαίνει αγώνας κατά της διαφθοράς των άλλων και υπέρ της δικής μας
        δεν πειράζει. και εσύ ψηφίζεις. το βλέπουμε στην χώρα μας

  • Μπα, δεν τους αγγίζουν αυτά, ποια απολιγνιτοποιηση και κουραφέξαλα. Ο ΠΑΟΚ να είναι καλά και ας μην έχουν να ταΐσουν τα παιδιά τους.

  • Τα συγχαρητήρια μου στους παράγοντες του ποδοσφαίρου που κατάφεραν να διώξουν και άλλους νέους από την κερκίδα του ποδοσφαίρου. Μακάρι να καταλάβουν όλοι αυτοί που διαμαρτύρονται πως είναι πιόνια κάποιων επιχειρηματιών και παίζουν παιχνίδια στις πλάτες τους.

  • Τι πρόβλημα έχετε με τις ειρηνικές διαδηλώσεις εναντίον αντιδημοκρατικών αποφάσεων του κράτους εις βάρος του ΠΑΟΚ. Καλά κάνουν. Έχουν κάθε δικαίωμα να υπερασπιστούν αυτό που αγαπούν. Αντί να χαζεύουν στο ιντερνετ και στα fb,twitter,κλπ βγαίνουν στους δρόμους να διαδηλώσουν για μια ομάδα που είναι κοινωνικό φαινόμενο σε όλη την βόρεια Ελλάδα και όχι μόνο.
    Σεβασμός στον πρωταθλητή.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.