kozan.gr: Σε μία ανάρτηση και μ ‘ένα κλικ κι οι 26 εκδηλώσεις – γεγονότα – δράσεις του τελευταίου 48ωρου (βράδυ Παρασκευής – βράδυ Κυριακής) που κάλυψε, άμεσα, το kozan.gr, σε Κοζάνη & Πτολεμαΐδα

2 Φεβρουαρίου 2020
23:09
Κανένα σχόλιο

 

Σε μία ανάρτηση και μ ‘ένα κλικ κι οι 26 εκδηλώσεις – γεγονότα – δράσεις του τελευταίου 48ωρου (βράδυ Παρασκευής – βράδυ Κυριακής) που κάλυψε, άμεσα, το kozan.gr, σε Κοζάνη & Πτολεμαΐδα

1) Υπέροχη ατμόσφαιρα, το βράδυ της Κυριακής 2 Φεβρουαρίου, στο γενέθλιο πάρτι της ομάδας στο facebook «Κοζανίτισσες Μαμάδες» – Έκοψαν πίτα, έσβησαν τούρτα, γιορτάζοντας τα 5 χρόνια λειτουργίας της ομάδας και διασκέδασαν, χορεύοντας κι απολαμβάνοντας το μουσικό πρόγραμμα της Γιάννας Σγουροπούλου και της ορχήστρα της (Βίντεο 13′ σε HD ποιότητα & 38 Φωτογραφίες)

2) Ανοιχτή ενημερωτική εκδήλωση, διοργάνωσε, το απόγευμα της Κυριακής 2 Φεβρουαρίου, το Νομαρχιακό Τμήμα Κοζάνης- Γρεβενών της Επαγγελματικής Επιστημονικής Ένωσης Τεχνολογικής Εκπαίδευσης Μηχανικών (Βίντεο & Φωτογραφίες)

3) Πτολεμαίδα: Γεμάτη η αίθουσα του Χριστιανικού – Φιλανθρωπικού Συλλόγου «Καλός Σαμαρείτης», το βράδυ της Κυριακής 2/2, για την ομιλία του Πανοσιολογιoτάτου Αρχιμανδρίτη π. Πορφυρίου Ν. Μπατσαρά Καθοδηγούμενου της Ι.Μ. Τιμίου Προδρόμου Σκήτης Βέροιας (Φωτογραφίες & Βίντεο)

4) Πτολεμαίδα: Ο σύλλογος Ηπειρωτών Εορδαίας έκοψε τη βασιλόπιτά του, το απόγευμα της Κυριακής 2/2 (Φωτογραφίες & Βίντεο)

5) Η απολιγνιτοποίηση και το προσφυγικό τα κυρίαρχα θέματα συζήτησης στη συνέντευξη τύπου του Χ. Σπίρτζη στην Πτολεμαίδα (ΟΛΗ η συνέντευξη – Βίντεο 25′)

6) “Προθέρμανση” για τους φίλους και τα μέλη του φανού Πηγάδ’ τ’ Κεραμαργιού πριν τις Αποκριές 2020 – Διασκέδασαν, με την ψυχή τους, στον ετήσιο χορό τους, που πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Κυριακής 2/2 (Bίντεο 8′ σε HD ποιότητα & 30 Φωτογραφίες)

7) Ανεβασμένη διάθεση και πολύ κλαρίνο στον ετήσιο χορό του Μορφωτικού Πολιτιστικού Συλλόγου Πλατανιά, που πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Κυριακής 2 Φεβρουαρίου (Bίντεο 7′ & 34 Φωτογραφίες)

8) Με πολύ κέφι η κοπή πίτας του Συλλόγου Βοϊωτών Κοζάνης, το μεσημέρι της Κυριακής 2/2 (62 Φωτογραφίες & Βίντεο 9′ σε HD ποιότητα)

9) Πτολεμαίδα: To Δήμαρχο Εορδαίας, Π. Πλακεντά, επισκέφτηκε, το μεσημέρι της Κυριακής 2/2 , ο βουλευτής και τομεάρχης εσωτερικών του ΣΥΡΙΖΑ Χρήστος Σπίρτζης (Βίντεο)

10) Πραγματοποιήθηκε, το πρωί της Κυριακής 2/2, η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας κι ο απολογισμός της διοίκησης του Σωματείου Συνταξιούχων ΙΚΑ ΠΕ Κοζάνης (Βίντεο & Φωτογραφίες)

11) Το Δήμαρχο Κοζάνης, Λ. Μαλούτα, επισκέφτηκε, το πρωί της Κυριακής 2/2, ο  βουλευτής και τομεάρχης εσωτερικών του ΣΥΡΙΖΑ Χρήστος Σπίρτζης: “Θα πάρουμε μια πρωτοβουλία για να δούμε, μαζί με τους τοπικούς φορείς, τα θέματα της απολιγνιτοποίησης” (Βίντεο & Φωτογραφίες)

12) Η Τομεακή Επιτροπή Κοζάνης του ΚΚΕ τίμησε, το πρωί της Κυριακής 2/2, τους 45 αγωνιστές της Εθνικής Αντίστασης που εκτελέστηκαν από τα ναζιστικά στρατεύματα κατοχής στα Νταμάρια, στην Παναγιά Κοζάνης (Bίντεο & Φωτογραφίες)

13) Πολύ κέφι, το βράδυ του Σαββάτου 1/2, στον ετήσιο χορό του Συνδέσμου Γραμμάτων και Τεχνών Π.Ε. Κοζάνης (Βίντεο 9′ σε HD ποιότητα & 50 Φωτογραφίες

14) Παρουσία του Χ. Σπίρτζη, πραγματοποιήθηκε, το βράδυ του Σαββάτου 1/2, η συνεστίαση & κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας της Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ Κοζάνης (Βίντεο & 61 Φωτογραφίες)

15) Ο Χορευτικός Όμιλος Ποντίων “Αντάμωμαν” πραγματοποίησε, το βράδυ του Σαββάτου 1 Φεβρουαρίου, τον ετήσιο χορό του (Φωτογραφίες & Βίντεο)

16) Τον ετήσιο χορό του, πραγματοποίησε, το βράδυ του Σαββάτου 1/2, ο Σύλλογος Μικρασιατών ΠΕ Κοζάνης (Βίντεο 5′ σε HD ποιότητα & 40 Φωτογραφίες)

17) Οι «Ερατυρείς» της Κοζάνης έκοψαν, το βράδυ του Σαββάτου 1 Φεβρουαρίου, την πρωτοχρονιάτικη πίτα τους (Βίντεο & Φωτογραφίες)

18) Την κοπή πίτας, πραγματοποίησε, το βράδυ του Σαββάτου 1/2, η Ένωση Αποστράτων Αξιωματικών Κοζάνης (Βίντεο & 38 Φωτογραφίες)

19) Την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας πραγματοποίησε, το βράδυ του Σαββάτου 1 Φεβρουαρίου, η Ν.Ε. Κοζάνης του ΚΙΝΑΛ – Στις 4 Μαρτίου στην Κοζάνη η Φ. Γεννηματά για την περιφερειακή συνδιάσκεψη του ΚΙΝΑΛ για την ενέργεια (68 Φωτογραφίες & Βίντεο 7′ σε HD ποιότητα)

20) Γέμισε από κόσμο, το απόγευμα του Σαββάτου 1/2, το αμφιθέατρο της Κοβενταρείου Δημοτικής Βιβλιοθήκης Κοζάνης, στην ομιλία «Η Κβαντική φύση της βαρύτητας» (Βίντεο 4′ & 24 Φωτογραφίες)

21) Εορταστική εκδήλωση, προς τιμήν της Μητέρας, διοργάνωσε το απόγευμα του Σαββάτου 1/2, η Στέγη Παιδιού Κοζάνης «Ο Άγιος Στυλιανός» (Φωτογραφίες & Βίντεο)

22) Τον ετήσιο χορό του διοργάνωσε, το βράδυ της Παρασκευής 31/1, ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Κοζάνης (Βίντεο 4′ & 28 Φωτογραφίες)

23) Κρητικό γλέντι και κοπή πίτας πραγματοποίησε, το βράδυ της Παρασκευής 31/1, ο Σύλλογος Κρητών Π.Ε. Κοζάνης «Η Μεγαλόνησος» (18 Φωτογραφίες & Βίντεο 5′)

24) Την ετήσια συνεστίαση, πραγματοποίησε το βράδυ της Παρασκευής 31 Ιανουαρίου, ο Σύλλογος Ηπειρωτών Κοζάνης (30 Φωτογραφίες & Βίντεο 4′)

25) Την πρωτοχρονιάτικη πίτα του έκοψε, το βράδυ της Παρασκευής 31/1, ο συνδυασμός «Μετάβαση για το Δήμο Κοζάνης», του Κυριάκου Μιχαηλίδη (Βίντεο 5′ & 40 Φωτογραφίες)

26) Ο Συνδυασμός «Κοζάνη ΜΠΡΟΣΤΑ», του  Ευάγγελου Σημανδράκου, έκοψε το βράδυ της Παρασκευής 31/1, τη βασιλόπιτά του (Βίντεο 5′ & 48 Φωτογραφίες)

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.