Γ. Κασαπίδης: “Συνδιοργάνωση συνεδρίου ομογενών των απανταχού Δυτικομακεδόνων και φιλοξενία παιδιών των ομογενών το ερχόμενο καλοκαίρι στη Δυτική Μακεδονία”

5 Φεβρουαρίου 2020
20:26

Με τον ομότιμο καθηγητή και γενικό γραμματέα απόδημου Ελληνισμού του Υπουργείου Εξωτερικών κ. Ιωάννη Χρυσουλάκη, συμφωνήσαμε τη συνδιοργάνωση συνεδρίου ομογενών των απανταχού Δυτικομακεδόνων και τη φιλοξενία παιδιών των ομογενών το ερχόμενο καλοκαίρι στη Δυτική Μακεδονία. Λεπτομέριες για τις ημερομηνίες και τις δράσεις θα ανακοινωθούν το προσεχές διάστημα.

Πιστεύουμε στο ρόλο των ομογενών μας για την Περιφέρεια μας και αντλούμε δύναμη από την αγάπη τους για τα χώματα των παππούδων τους.

Γ. Κασαπίδης

15 σχόλια

  • Δεν έχει καταλάβει τίποτα. Μια κοινωνία και μια οικονομια στα πρόθυρα της διάλυσης και ο Περιφερειάρχης κανει αναρτήσεις για πανηγυρακια. Γιώργο αν συνεχίσεις έτσι όπως ξεκίνησες το πρώτο εξάμηνο θα γραφτεις στην ιστορία αυτού του τόπου αλλά από τη λάθος πλευρά εκεί μαζί με τον προκάτοχό σου.

    • Είναι ο μόνος πολιτικός της περιοχής μας , που βρίσκεται στο σωστό σημείο την κατάλληλη στιγμή! Στις Βρυξέλλες , στη διυπουργική για τη δίκαιη μετάβαση . Ασχολείται με το σύνολο των θεμάτων που απασχολούν την περιοχή μας .Τωρα ότι αποφάσισε η κυβέρνηση να κλείσει τις μονάδες αυτό πρέπει να το δουν οι «απόντες», βουλευτές κ.α.

  • Ο Κασαπίδης καλείται να διαχειριστεί το μέλλον της περιοχής.
    Να την καταδικάσει ή να την σώσει.
    Φοβάμαι όμως πως δεν έχει ιδέα περί ανάπτυξης αφού δεν έχει κάνει κάτι στην επιχειρηματικά σημαντικό στην ζωή του.
    Με λυπεί δε ιδιαίτερα που όταν ο Μητσοτάκης ανήγγειλε το κλείσιμο των μονάδων, δεν αντέδρασε όπως θα άρμοζε για την σπουδαιότητα της απόφασης.
    Θα μου πεις όμως εδώ δεν αντέδρασε η αντιπολίτευση…

  • Είχε σοβαρή δουλειά και δεν μπόρεσε να παραβρεθεί στο σημερινό δημοτικό συμβούλιο Εορδαίας.. Να τον χαίρεστε στην Πτολεμαΐδα που τον ψηφίσατε.

  • Αφού έλυσε όλα τα προβλήματα της περιοχής είπε να ασχοληθεί και με τους ομογενείς!!!!!!
    Με τους κατοίκους της Δ. Μακεδονίας θα ασχοληθείς;;
    Για της κωλοτούμπες για τους πρόσφυγες-μετανάστες τι έχεις να πεις;;
    Όλα μόνο για την καρέκλα;; Λυπάμαι όσους σε ψήφισαν.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.