kozan.gr: Πτολεμαΐδα: H στιγμή που αντιπροσωπεία διαδηλωτών, με πανό, μπαίνει στην αίθουσα του ξενοδοχείου Παντελίδης, όπου διεξάγεται η ημερίδα με θέμα τη δίκαιη αναπτυξιακή μετάβαση της Δυτικής Μακεδονίας – Αποχώρησαν δήμαρχοι και φορείς από την ημερίδα για την απολιγνιτοποίηση λέγοντας ότι είναι προσχηματικός ο διάλογος (Βίντεο)

8 Φεβρουαρίου 2020
16:09

 

H στιγμή που αντιπροσωπεία διαδηλωτών, με πανό, μπαίνει στην αίθουσα του ξενοδοχείου Παντελίδης, όπου διεξάγεται η ημερίδα με θέμα τη δίκαιη αναπτυξιακή μετάβαση της Δυτικής Μακεδονίας. Αποχώρησαν δήμαρχοι και φορείς από την ημερίδα για την απολιγνιτοποίηση λέγοντας ότι είναι προσχηματικός ο διάλογος.

 

12 σχόλια

  • Ετσι, ετσι, δωστε τροφη.
    Ακομα στην δεκαετια του 30 ζειτε.
    Δεν ξερετε να διαμαρτυρεστε παρα μονο βαβουρα να κανετε. Καταντατε οχι γραφικοι απλα, αλλα ΒΑΡΕΤΟΙ!
    Με τις κομματικες σημαιες υπο μαλης, ξεχνατε οτι ειναι υποθεση ολης της κοινωνιας κι οχι μονο μιας παραταξης.
    Καληνυχτα σας.

    • Εσυ που τα γράφεις αυτά πήγες στη διαμαρτυρία ; Γιατί εμείς αν και δεν εργαζόμαστε στη ΔΕΗ πήγαμε χωρίς κομματικές σημαίες για τη σωτηρία της ΠΟΛΗΣ γι αυτό άσε τα σχόλια του καναπέ και ξεκινά τον μοντέρνο αγώνα να σε ακολουθήσουμε

        • Δεν απαντάς με επιχειρήματα, δεν ακολουθώ το ΣΥΡΙΖΑ στηρίζω τον τόπο πες μου εσυ άλλον τρόπο διαμαρτυρίας να έρθω εγώ και τα παιδιά μου που αγαπάμε τον ΤΟΠΟ ΜΑΣ

  • Μια ζωη το τομαρι σας σκεφτεστε και την τσεπη σας ρε δεητζηδες αλλα η κοινωνια σας εχει γυρισει την πλατη,αντε γεια!!!!

  • ΔΕΝ ΣΑΣ ΚΑΝΕΙ ΕΝΤΥΠΩΣΗ Η ΒΟΥΒΑΜΑΡΑ ΤΟΥ ΚΑΣΑΠΙΔΗ.ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ ΠΟΣΟ ΛΙΓΟΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΚΡΙΣΙΜΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΔΙΑΝΥΟΥΜΕ.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.