kozan.gr: Πτολεμαΐδα: Oι παρεμβάσεις Καρυπίδη, Ζεμπιλιάδου και ΠασαλίδΗ στην ημερίδα με θέμα τη δίκαιη αναπτυξιακή μετάβαση της Δυτικής Μακεδονίας, που διεξάγεται στο ξενοδοχείο “Παντελίδης” (Βίντεο)

8 Φεβρουαρίου 2020
16:19

Oι παρεμβάσεις Καρυπίδη, Ζεμπιλιάδου και ΠασαλίδΗ στην ημερίδα με θέμα τη δίκαιη αναπτυξιακή μετάβαση της Δυτικής Μακεδονίας, που διεξάγεται στο ξενοδοχείο “Παντελίδης”.

25 σχόλια

  • ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ ΚΑΡΥΠΙΔΗ ΠΟΥΛΗΣΕΣ ΤΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΚΑΙ ΜΙΛΑΣ..ΤΑ ΠΟΥΛΗΣΕΣ ΟΛΑ .ΠΗΓΑΙΝΕ ΣΤΙΣ ΠΡΕΣΠΕΣ ΕΚΕ ΠΟΥ ΠΟΥΛΗΣΕΣ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ..ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ.ΨΕΥΤΟΘΕΟΔΩΡΕ

      • Ξέχασες κα(η)μμένε τα ληγμένα χημικά που ρίχνατε στο πισοδέρι οι τσιπροκαμμένοι; Ξέχασες που ξεπουλήσατε τη Μακεδονία και χειροκροτούσατε για μια ιδρωμένη γραβάτα;

        • Εμείς δεν ξεχνάμε τίποτε γι αυτό και θα φαν ΜΑΥΡΟ που θα το θυμούνται όπως και οι προηγούμενοι Ας ξυπνήσουν οι βουλευτές της περιοχής. ΟΛΟΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΝΔ ΣΥΡΙΖΑ ΚΙΝΑΛ ΚΚΕ ΜΑΚΕΔΟΝΟΜΑΧΟΙ όλοι συγνώμη αν ξεχνώ κάποιους να στείλουμε μήνυμα στην ΑΘΗΝΑ η Πτολεμαιδα πρέπει να ζήσει ΟΧΙ παιχνίδια στην πλάτη μας

  • Πασαλίδη 4 διμοιρίες είχες οταν έκοβες πίτα στο κέντρο ΠΟΛΙΤΕΙΑ στην Κοζανη .
    Μιλάς τωρα για χημικά ;
    Άντε καληνυχτα σας 20 χρόνια πίσω μας πήγατε .
    Εσείς τα ξεκινήσατε ολα και τωρα σας καίει η ΔΕΗ .
    Άντε γεια ….

  • Είστε όλοι οι παραπάνω εκτός τόπου και χρόνου. Ζήστε τα επόμενα χρόνια σε έναν έρημο τόπο (γιατί οι νέοι θα φύγουν) αγκαλιά με τους μετανάστες και τα σκουπίδια. Γνωρίζει κανείς σας τι σημαίνει Ειδική Οικονομική Ζώνη σε συνδυασμό με τους μετανάστες;;;

  • Οι δεξιοί είναι οι τελευταίοι που πρέπει να ξαναμιλήσουν για Πατρίδα, Οικονομία και Κοινωνία. Λογικό να σας πονάει που πάντα τα κάνετε σκατά. Έρχεται ξανά το 93, το 09 και το 15. Μόνο που την επόμενη φορά δεν θα έχετε τον Καραμανλή να σας προστατεύει.

    • Ενώ οι ψευτοαριστεροί μια φορά κυβέρνησαν, κλείσαν τις τράπεζες και ξεπούλησαν τα πάντα! Μόνο που δε θα ξαναβρείτε Τσίπρα να παριστάνει τον Ανδρέα…

  • Δυστυχώς , είμαστε η χειρότερη Πόλη σε όλη την Ελλάδα , όπου κυριαρχεί ο ατομισμός και ο τομαρισμός και επειδή ο Λύκος στην αναμπουμπούλα χαίρετε ,συμβαίνουν πολύ γρήγορα όλα αυτά τα περίεργα. Παρόλα αυτά λίγο πριν σβήσουμε από τον χάρτη, μπορούμε ακόμη και την τελευταία στιγμή να παίξουμε το τελευταίο μας χαρτί.
    Ας βγούμε στους δρόμους , στις Πλατείες και να δώσουμε το Παρόν , να κάνουμε την επανάσταση μας ενάντια στον αφανισμό μας.

    Αυτός το τόπος δεν ξεπουλιέται !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  • Δείτε παλιές φωτογραφίες του 1960-70 για Δείτε τι έρχεται και αφήστε τις αντιπαραθέσεις μεταξύ σας φτάνει πια χορτάσαμε και αυτό πληρώνουμε τώρα και δυστυχώς και τα παιδιά μας….

  • Καμία συμμετοχή του κόσμου της Εορδαίας χθες στο συλλαλητήριο. 150 άτομα Σύνολο, οι έμμισθοι του ΣΥΡΙΖΑ νυν και πριν και το ΚΚΕ. Τίποτε άλλο.5 – 10 αγνοί πολίτες.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.