Κύριοι,

Σε συνέχεια της κλήρωσης και της διαμόρφωσης ομίλων στις παγκορασίδες αλλά και νωρίτερα των κληρώσεων στις κορασίδες και νεανίδες της ένωσης ΕΣΠΕΜ που ανήκει και το σωματείο μας Φ.Σ ΑΡΙΩΝ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ, παρακαλούμε όπως ενημερώσετε επιτέλους και επίσημα ως σωματείο, τις αθλήτριες του συλλόγου για το αν θα συμμετέχουν σε κάποιο από αυτά (δυστυχώς δεν έχουν συμπεριληφθεί σε καμία κλήρωση) καθώς μέχρι σήμερα δεν έχει γίνει ουδεμία ενημέρωση προς τις αθλήτριες του συλλόγου.

Το εύλογο ερώτημα που τίθεται είναι:

  • Ποιος/Ποιοι ευθύνονται για αυτήν την πρωτόγνωρη για τα αθλητικά δεδομένα της πόλης της Πτολεμαΐδας (διαχρονικά δεν θυμόμαστε ανάλογο γεγονός) κατάσταση και πώς θα κυλήσει τελικά όλη η χρονιά? Θα χαθεί η χρονιά 2016-2017 εντελώς για τις αθλήτριες, οι οποίες δεν θα μετέχουν σε κανέναν επίσημο αγώνα?
  • Mε ποιο δικαίωμα προσκαλούν δημόσια κορίτσια να συμμετέχουν στις τάξεις του σωματίου με διαφημιστικά άρθρα στον τοπικό ηλεκτρονικό τύπο, ενώ γνωρίζουν το πρόβλημα το οποίο προϋπάρχει ήδη από την προηγούμενη χρονιά? To μόνο που τους ενδιαφέρει είναι οι μηνιαίες συνδρομές των αθλητριών? Πόσα κορίτσια άραγε αριθμεί στις τάξεις του ο Φ.Σ. ΑΡΙΩΝ ?
  • Θα αναλάβουν επιτέλους τις σοβαρότατες ευθύνες και παραλείψεις τους, οι οποίες είναι εντελώς επιζήμιες για τις αθλήτριες ή θεωρούν ότι το αθλητικό παρών και μέλλον των αθλητριών του σωματείου ανήκει στην αποκλειστική  αρμοδιότητά τους, γιατί απλά έτυχε να βρεθούν κάποια χρόνια στην διοίκηση τους ιστορικού σωματείου της πόλης μας?

Οι υπόλοιποι γονείς των αθλητριών οι οποίοι προφανώς δεν γνωρίζουν αλλά και όλος ο αθλητικός κόσμος της Πτολεμαΐδας πρέπει επιτέλους να συνειδητοποιήσει τι ακριβώς συνέβη φέτος και για το πως λειτουργούν οι συγκεκριμένοι παράγοντες εις βάρος των παιδιών μας.

ΑΝΑΛΟΓΙΣΤΕΙΤΕ: Ο Φ.Σ ΑΡΙΩΝ με τόσες αθλήτριες δεν συμμετείχε σε κανένα ηλικιακό πρωτάθλημα και οι αθλήτριες μέχρι σήμερα δεν γνωρίζουν το παραμικρό, όταν μάλιστα  κάποια από τα πρωταθλήματα  έχουν ήδη ολοκληρωθεί.

Παρακάτω παραθέτουμε ενδεικτικά link από τον καταρτισμό ομίλων και βαθμολογιών των πρωταθλημάτων των παγκορασίδων, κορασίδων και νεανίδων στις οποίες καμία ομάδα του Φ.Σ ΑΡΙΩΝ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ δεν συμμετέχει.  Μάλιστα κάποια πρωταθλήματα βαίνουν προς την ολοκλήρωσή τους.

ΟΜΙΛΟΙ – ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ ΟΜΙΛΩΝ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ, ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 2016

ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΕΣ  http://www.espem.gr/index.php?com=pages&item=743

ΚΟΡΑΣΙΔΕΣ  http://www.espem.gr/index.php?com=pages&item=735

ΝΕΑΝΙΔΕΣ  http://www.espem.gr/index.php?com=pages&item=734