Eθελοντές Κυνοκομείου Πτολεμαΐδας: Ανεξέλεγκτη η κατάσταση με τα αδέσποτα στην ΑΕΒΑΛ

15 Δεκεμβρίου 2016
11:09

Να στειρωθουν τα ζώα που βρίσκονται στην ΑΕΒΑΛ. Η κατάσταση πια στον χώρο είναι ανεξέλεγκτη,τα ζώα που απομακρυνθηκαν από την πόλη και πετάχτηκαν εκεί, γεννάνε συνεχώς. ΕΠΕΙΓΕΙ να βοηθήσουμε όλοι μαζί να στειρωθουν αυτά που κοντεύουν να έρθουν σε οίστρο,ώστε να αποφύγουμε όχι μόνο νέα κουτάβια,άλλα και διαμάχες μεταξύ των κυριάρχων αρσενικών. Για όποιον θέλει να βοηθήσει είτε με μεταφορά ζώου, είτε με οικονομική συνδρομή να επικοινωνησει μαζί μας στο τηλ.6978021835 Πτολεμαΐδα.

 

4 σχόλια

  • Σε αυτό δεν έχουν άδικο. Η ανάξια δημοτική αρχή της Πτολεμαΐδας και ο λαλίσατος αντιδήμαρχος που “κάνει ότι μπορεί για τα αδέσποτα”, ας μας απαντήσει για ποιον λόγο δεν έχει στειρώσει τα δεκάδες αδέσποτα της ΑΕΒΑΛ.

  • να πληροφορησουμε λοιπον τους συμπολιτες μας οτι ξεκινησαμε στειρωσεις στα ζωα της ΑΕΒΑΛ, οπως και 3 χρονια τωρα στειρωνουμε αδεσποτα ζωα στην πολη μας με την βοηθεια λιγων ανθρωπων που κατανοουν οτι μονο με την στειρωση θα μειωθει το προβλημα…
    ετσι λοιπον εχουμε αποφυγει πολλα νεα αδεσποτα
    ειμαστε σε συνεχη επαφη με την δημοτικη αρχη,δεν περιμενουμε ομως να ξεκινησει προγραμμα διαχειρισης για να στειρωσουμε
    καταγγειλετε την εγκαταλειψη και τις γεννες απο φιλους,γνωστους και συγγενεις…τα αδεσποτα ηταν καποτε δεσποζομενα

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.