kozan.gr: Τη δημιουργία του Εθνικού Κέντρου Πολιτικής Προστασίας, στο χώρο της πρώην ΑΕΒΑΛ, ζήτησε ο Δήμαρχος Εορδαίας Π.Πλακεντάς από τον Γ.Γ. Πολιτικής Προστασίας Νίκο Χαρδαλιά – “Δεν είμαι εδώ ούτε για να ανακοινώσω ούτε για να εξαγγείλω. Είναι ένα πολύ ενδιαφέρον project και σαν Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας πραγματικά μας ενδιαφέρει”, απάντησε ο τελευταίος (Φωτογραφίες & Βίντεο)

20 Φεβρουαρίου 2020
18:15

 

Πλήρη φάκελο ο οποίος περιλαμβάνει όλα τα έγγραφα και τις ενέργειες που έγιναν μέχρι σήμερα για την ανάπτυξη στο χώρο της πρώην ΑΕΒΑΛ του Εθνικού Κέντρου Πολιτικής Προστασίας παρέδωσε, το απόγευμα της Πέμπτης 21/2, ο Δήμαρχος Εορδαίας, Παναγιώτης Πλακεντάς, στον Γενικό Γραμματέα Πολιτικής Προστασίας Νίκο Χαρδαλιά. Ο τελευταίος μαζί με τον Αρχηγό του Πυροσβεστικού Σώματος Στέφανο Κολοκούρη βρέθηκαν στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου  Εορδαίας προκειμένου να συζητήσουν  εκτενέστερα το θέμα της αξιοποίησης του χώρου της πρώην Λιπασματοβιομηχανίας της ΑΕΒΑΛ.  Απο την πλευρά του ο Γενικός Γραμματέας Πολιτικής Προστασίας Νίκος Χαρδαλιάς είπε: “Δεν είμαι εδώ ούτε για να ανακοινώσω ούτε για να εξαγγείλω, είμαι εδώ για να ετοιμάσω τον φάκελο ενός έργου εφόσον   πραγματικά ενδιαφέρει, για να φτάσουμε σε ένα σημείο για να μιλήσουμε για την αναγκαιότητα και την υλοποίηση του έργου πρέπει να είμαστε αξιόπιστοι, κάθε παραμονές εκλογών φεύγουν πυροτεχνήματα να κάνουμε αυτό.. να κάνουμε το άλλο..τίποτα δεν μπορεί να γίνει αν δεν έχει χρηματοδότηση με χρονοδιάγραμμα συγκεκριμένων ενεργειών. Είναι ένα πολύ ενδιαφέρον project και σαν Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας πραγματικά μας ενδιαφέρει”.

 

Δείτε φωτογραφίες και βίντεο που έστειλε ο Γ.Κατσανίκος.

3 σχόλια

  • Ότι θυμάται χαίρεται ο καθένας!! Εθνικό κέντρο πολιτικής προστασίας στην Πτολεμαϊδα!! Πόσες///// να ακούσει ο άνθρωπος!! Εγώ λέω να το κάνουμε στο Καστελόριζο!! Ρε πάτε καλά όλοι η σας χτύπησε η απολιγνιτοποιηση στο κεφάλι!!!

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.