Δείτε μόνο στο kozan.gr, ένα “χορταστικό” βίντεο, συνολικής διάρκειας 30′, με τα όσα έγιναν στα περισσότερα cafe-bar και τους δρόμους στην Κοζάνη (στο κέντρο κι απόκεντρο), το μεσημέρι της Τσικνοπέμπτης (Βίντεο 30′)

20 Φεβρουαρίου 2020
19:50

 

Δείτε μόνο στο kozan.gr, ένα “χορταστικό” βίντεο, συνολικής διάρκειας 30′, με τα όσα έγιναν στα περισσότερα cafe-bar – εστιατόρια και τους δρόμους στην Κοζάνη (στο κέντρο κι απόκεντρο), το μεσημέρι της Τσικνοπέμπτης

Α’ μέρος (11 λεπτά)

Β’ μέρος (13 λεπτά)

Γ’ Μέρος (6 λεπτά)

8 σχόλια

  • Όποιοι και να μας κυβερνάνε (Έλληνες, Τούρκοι, σε λίγο Αλβανοί, Σκοπιανοί, Βούλγαροι ακόμη και αυτοί εδώ που φτάσαμε) ο λαός μας (ραγιάδες γαρ) νομίζω ότι είναι ο κορυφαίος του κόσμου στα πανηγύρια. Δηλαδή είμαστε λαός για τα πανηγύρια και άξιος της μοίρας του, δηλαδή αξιολύπητος.

  • “Άρτον και Θεάματα” Σήμερα χρησιμοποιείται αυτή η έκφραση σε περιπτώσεις πολιτικής εξαθλίωσης ενός λαού, που αρκείται μόνο σε εφήμερες απολαύσεις – διασκεδάσεις, τις οποίες βεβαίως παρέχουν οι πολιτικοί προς αποτροπή της προσοχής των πολιτών (της κοινής γνώμης) από την κακή κατάσταση των πραγμάτων της Πολιτείας ή προς αντιμετώπιση σημαντικών προβλημάτων με επικείμενη λύση διάφορη από τη θέληση των πολιτών.

  • Ελα καθε χρονο τα ιδια… θα ασχολουμαστε 2 βδομαδες τωρα με τα μπρεμπρεμπρεδια, οι μεν θα κραζουνε – οι δε θα τους λενε μιζερους.

    Και μετα την καθαρα Δευτερα θα θυμηθουμε οτι η πολη εχει προβληματα…

    Το ξερουμε, το χουμε χορτασει το εργο.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.