kozan.gr: 53χρονος, με πνευμονία & βαριά αναπνευστική ανεπάρκεια μεταφέρθηκε, διασωληνωμένος σήμερα, από το Μαμάτσειο, με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, στη ΜΕΘ του ΑΧΕΠΑ – Υπό διερεύνηση αν πρόκειται για ύποπτο κρούσμα Κορωνοϊού

10 Μαρτίου 2020
09:04

 

Σύμφωνα με πληροφορίες του kozan.gr, 53χρονος (εργαζόμενος νοσοκομείου Καστοριάς), με πνευμονία & βαριά αναπνευστική ανεπάρκεια μεταφέρθηκε, διασωληνωμένος σήμερα Tρίτη 10/3 (πολύ πρωινές ώρες), από το Μαμάτσειο, με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, στη ΜΕΘ του ΑΧΕΠΑ. Υπό διερεύνηση αν πρόκειται για ύποπτο κρούσμα Κορωνοϊού. Να σημειώσουμε ότι ο 53χρονος εισήχθη χθες (το μεσημέρι της Δευτέρας) στο Μαμάτσειο, αφού προηγουμένως είχε μεταβεί στο Κέντρο Υγείας Σιάτιστας.

kozan.gr

 

13 σχόλια

      • Για κρουσμα μιλαμε. Τιτε οφειλαν μετρα. Οταν γυρισαν οι 370 απο Ιταλια κ πετουσαν χαρταετο. Οι δημαρχοι βοιου κ Καστοριας δεν τ ακουσαν τοτε;δεν το διαβασαν; οι γιατροι τι εκαναν τοτε οχι τωρα που βγηκαν λαλιστατοι…

  • ΟΙ ΣΙΑΤΙΣΤΙΝΟΙ ΠΟΥ ΓΥΡΙΣΑΝ ΑΠΙ ΙΤΑΛΙΑ ΟΙΛΟΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΚΑΡΑΝΤΙΝΑ … ΑΛΛΑ ΤΗΝ ΥΠΕΥΘΥΝΟΤΗΤΑ ΠΟΙΟΣ ΤΗΝ ΕΧΑΣΕ

  • οταν γύριζαν τα γκρουπ από ιταλία, το μόνο που τους ενοιαζε ηταν οι μειωμενες πωλήσεις. οχι μόνο δεν μπηκαν σε οικειοθελη καραντινα αλλά τριγυρνούσαν βγάζοντας φωτο και τρολάροντας τους υπόλοιπους. εννοείται καστοριά, σιάτιστα και απόάλλα μέρη που ταξίδεψαν ιταλία δεν εχουν καν ελεχθεί.άρα και όλη η δυτική μακεδονία, έχει φορείς οπότε ποιος είναι υπεύθυνος για το γενικότερο πλυθησμό της περιοχής;

    • Σωστότατος έτσι ακριβώς είναι κ τώρα μας φταίνε οι γιατροί κ οι δήμαρχοι, δυστυχώς υπευθυνότητα 0 στην Ελλάδα από τους ανθρώπους.

    • Η ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΥΠΕΥΘΥΝΟΤΗΤΑ ΠΡΩΤΙΣΤΩΣ…. ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΝΙΑ ΦΟΡΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΩΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΤΩΤΕΡΟΙ ΤΩΝ ΠΕΡΙΣΤΑΣΕΩΝ

    • Ο κόσμος πετάει αετό γιατί δν έχει υπευθυνότητα καθόλου, οι διασπορά τις ιώσεις δν γίνεται από τον δήμαρχο αλλά από τον άνθρωπο που ενώ έχει την ίωση βγαίνει ατάραχος σε καφέ κ μαγαζιά χωρίς να σκεφτεί τους ανθρώπους τριγύρω του, το έχουμε δει κ στα σχολεία τι γίνεται με γονείς να στέλνουν τα παιδιά άρρωστα στο σχολείο για αυτό έχουν τόσα κρούσματα κ επειδή είμαι μαμά βλέπω κ ξέρω ακριβώς τι γίνεται.

  • θα πρέπει να υποχρεώσουν επιχειρήσεις και καταστήματα να βάλουν αντισηπτικό χεριών

    ΑΠΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ

    ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΑΡΚΕΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ ΑΛΛΑ ΑΣ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΚΑΠΟΥ

  • Ούτε μετρά ούτε τίποτα…Τον άνθρωπο με ταξί το έστειλαν απο το κέντρο υγείας Σιάτιστας στο νοσοκομείο Κοζάνης…α ρε κουνια που μας κούναγε…φαγωθηκατε με την ιταλια και την κάθε ιταλια…τα χαλιά μας δεν τα βλέπετε..

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.