Ερώτηση της Λαϊκής Συσπείρωσης Εορδαίας για τη πυρασφάλεια στα σχολεία

10 Μαρτίου 2020
09:01

Προς τον Δήμαρχο Εορδαίας και τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο

Κατά τη συζήτηση του Τεχνικού Προγράμματος και του Προϋπολογισμού του Δήμου, η Λαϊκή Συσπείρωση ανέδειξε το θέμα της πυρασφάλειας των Σχολείων. Από αιτήματα που έχουν κατατεθεί από σχολεία φαίνεται ότι το πρόβλημα δεν λύθηκε. Ενδεικτικά αναφέρουμε το αίτημα του 12ου Δημοτικού σχολείου Πτολεμαΐδας.

Παράλληλα, προβλήματα υπάρχουν με την ασφάλεια των παιδιών στην αυλή του 3ου Λυκείου με ρωγμές και υποχώρηση του εδάφους σε διάφορα σημεία. Σύμφωνα με πληροφορίες μας, έχει ζητηθεί η αντικατάσταση της ασφάλτου στον αύλειο χώρο και η τοποθέτηση ταρτάν στο γήπεδο μπάσκετ.

Ρωτάμε

Τι μέτρα προτίθεται να πάρει ο Δήμος για να αντιμετωπίσει αυτά τα προβλήματα;

Πτολεμαΐδα 10/03/2020

Για τη ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ

Χόλμπα Αντωνία

3 σχόλια

  • Και εγώ νόμιζα ότι για πρώτη φορά θα είναι εντός θέματος και στο σωστό χρονικ΄πο σημείο θα ρωτήσουν επίκαιρα σχετικά με τα σχολεία και τον κορονοϊό. Δυστυχώς σύντροφοι άλλη μια φορά εκτός τόπου και χρόνου…

  • Δυστυχώς για σένα Μιχάλη, από την προηγούμενη βδομάδα η Λαϊκή Συσπείρωση έστειλε επιστολή/ερώτηση για τον κορονοϊό στο Δημοτικό Συμβούλιο. Ορίστε για του λόγου το αληθές:

    https://kozan.gr/archives/280538

    • Δυστυχώς βάζω την ουρά στα σκέλια και τρέχω σύντροφε. Εύγε και πάλι εύγε!!! Είστε το πιο cool κόμμα στην Ευρώπη με τις πιο φρέσκιες και τις πιο σύγχρονες ιδέες και από αύριο θα εισχωρήσω σε αυτό, εάν φυσικά με θέλετε…

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.