Κορωνοϊός: Με εντολή Μητσοτάκη κλείνουν από αύριο οργανωμένες παραλίες και χιονοδρομικά κέντρα

14 Μαρτίου 2020
20:12

Με εντολή του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη, κλείνουν από αύριο οι οργανωμένες παραλίες και τα χιονοδρομικά κέντρα σε όλη την Ελλάδα, μετά τα φαινόμενα απειθαρχίας στα μέτρα κατά της εξάπλωσης του κορωνοϊού.

«Μόλις έδωσα εντολή να κλείσουν αύριο όλες οι οργανωμένες παραλίες και τα χιονοδρομικά κέντρα. Η κατάσταση είναι σοβαρή και απαιτεί υπευθυνότητα από όλους. Αποφεύγουμε τους δημόσιους χώρους με πολύ κόσμο. Ας σταθούμε όλοι στο ύψος των περιστάσεων. #μένουμεσπίτι#μένουμε_σπίτι», έγραψε στο Twitter ο πρωθυπουργός.

Πηγή: iefimerida.gr

8 σχόλια

  • Εχουμε βαλθει να γινουμε ιταλια,δυστυχως η βλακεια ειναι αητητη!!!!Ευτυχως ο πρωθυπουργος πηρε αποφαση γρηγορα!!!!!

        • Μια χαρά τον ξεγλενταει ο “αμόρφωτος” τον Κούλη οπότε τον πετύχει στη Βουλή.
          Μέχρι και στο επιτελείο του Κούλη το ξέρουν και τον κρύβουν μονίμως

    • Σε εκκλησίες να πάνε που τις έχουν αφήσει ελεύθερες ως υγειονομική βόμβα. Βόλτα, παρέα, κουτσομπολιό … μια χαρά. Και αν σε πειράξει κανείς, από το αυτί και στον Αδωνι

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.