Συνδικάτο Οικοδόμων Κοζάνης: Να  απομακρυνθούν οι ευπαθείς εργαζόμενοι από την κατασκευή της Μονάδας ΑΗΣ Πτολεμαΐδας V

16 Μαρτίου 2020
11:13

 

 

Συνάδελφοι

Πρέπει άμεσα να προστατευτούν οι ευπαθείς εργαζόμενοι στην κατασκευή της Μονάδας ΑΗΣ Πτολεμαΐδας V και να παύσουν προσωρινά να εργάζονται λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού και για όσο είναι απαραίτητο ώστε να μην συντρέχει κίνδυνος για την ζωή τους. Για όσο διάστημα παραμείνουν εκτός χώρου εργασίας να τους δοθούν τα μεροκάματα ή ο μισθός και να εξασφαλιστεί η ασφαλιστική τους κάλυψη με ευθύνη της κυβέρνησης και των εργοδοτών. Να μην υπάρξει καμία απόλυση εργαζόμενου.

 

 

6 σχόλια

  • Δηλαδή αν κάποιος εργαζόμενος έχει στο σπίτι του κάποιον (πχ. την γυναίκα του) σε ευπαθή ομάδα, τι γίνεται;

  • ο ιος της βλακειας δυστυχως εκανε την εμφανιση του, πασχουμε απο ανοησια. ενας χωρος που θα μπορουσε να υπερπολλαπλασιασει την μεταδοση του ιοθ, αλλα η λυση? μας βαζουν να υπογραφουμε χαρτια , αποποιηση ευθυνων.
    ας βρεθει ενας νορμαλ υπευθυνος αν απαντησει
    πως θα γινεται η μεταφορα των εργαζομενων? 1 ατομο καθε 10 θεσεις?
    να απολυμαινουμε τα εργαλεια καθε φορα που αλλαζουν χερια?
    στους ανελκυστηρες του λεβητα? 1 ατομο τη φορα?

  • Η απάντηση από τα μεγάλα κεφάλια είναι ότι αν δεν υπάρξει κρούσμα δεν σταματάνε οι εργασίες…!!! το συμφέρον μερικών εναντίον τις ζωές μας….!!! μπράβο σε όλους

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.