Επιμελητήριο Κοζάνης: Εφαρμογή μέτρων προστασίας από τον Κορωνοϊο και στήριξη των επιχειρήσεων

16 Μαρτίου 2020
13:29
Κανένα σχόλιο

 

Το Επιμελητήριο Κοζάνης στο πλαίσιο εφαρμογής δράσεων αντιμετώπισης του κορονοϊού και για να περιοριστούν στο ελάχιστο οι πιθανές εστίες μόλυνσης εντός των χώρων του Επιμελητηρίου προχώρησε σε απολύμανση των κτιριακών του εγκαταστάσεων.

Όσον αφορά τις συναλλαγές, παρακαλεί τα μέλη του να χρησιμοποιούν για τη διεκπεραίωση των υποθέσεών τους, όσο αυτό είναι δυνατόν, τους εξ αποστάσεως τρόπους συναλλαγής, ηλεκτρονικά ή μέσω τηλεφώνου.

Όλες οι υποθέσεις που αφορούν στο Γ.Ε.ΜΗ. (Γενικό Εμπορικό Μητρώο) μπορούν να διεκπεραιώνονται μέσω του ιστοτόπου του Γ.Ε.ΜΗ. www.businessportal.gr ή το mail: gemisakalis@gmail.com Τηλέφωνο: 2461034669, Φαξ 2461033356.

Εφιστούμε την προσοχή σε επιχειρήσεις που θα συνεχίσουν να λειτουργούν το επόμενο χρονικό διάστημα για την ανάγκη αυστηρής τήρησης των κανόνων υγιεινής σε όλους τους εργασιακούς χώρους, σύμφωνα με τις κατευθυντήριες οδηγίες που έχουν εκδοθεί από τον Εθνικό Οργανισμό Δημόσιας Υγείας (https://eody.gov.gr/neos-koronaios-covid-19/).

Απαιτείται από όλους μας υπευθυνότητα και συνεργασία, ώστε με ψυχραιμία και σεβασμό προς τον εαυτό μας και τους συνανθρώπους μας να αντιμετωπίσουμε αυτό το σοβαρό πρόβλημα που πλήττει την παγκόσμια κοινότητα. Οφείλουμε να προστατεύσουμε τις ευαίσθητες ομάδες των συνανθρώπων μας και την κοινωνία μας γενικότερα και να σεβαστούμε κάθε απόφαση που αποσκοπεί στην αντιμετώπιση του προβλήματος αυτού.

Ως Επιμελητήριο, αντιλαμβανόμενοι ότι τα μέτρα που θα εφαρμοστούν όσον αφορά τη λειτουργία των επιχειρήσεων και των καταστημάτων πλήττουν σοβαρά τη βιωσιμότητά τους, είμαστε ήδη σε επικοινωνία με την Κυβέρνηση, σε συνεργασία με την Κεντρική Ένωση Επιμελητηρίων Ελλάδος, όπου αιτούμαστε άμεση εφαρμογή αντισταθμιστικών μέτρων προς τις επιχειρήσεις ώστε να κρατηθεί ζωντανός ο επιχειρηματικός ιστός της χώρας μας και να αντιμετωπιστούν οι ζημίες στην τοπική και εθνική οικονομία.

ΑΠΟ ΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΚΟΖΑΝΗΣ

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.