Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας: Σύσταση κλιμακιων ελέγχου σε καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος

16 Μαρτίου 2020
13:35
Κανένα σχόλιο

 

Η  συστήνει κλιμάκια ελέγχου σε κάθε Περιφερειακή Ενότητα, που θα αποτελούνται από:

1.Υπάλληλο της Δ/νσης Υγείας & Κοινωνικής Μέριμνας

2. Κτηνίατρο της ΔΑΟΚ και της Δ/νσης Κτην/κής( για την Π.Ε.Κοζάνης)

3.Υπάλληλο της Δνσης Ανάπτυξης

Τα κλιμάκια θα συνεπικουρούνται με ιατρούς των οικείων Ιατρικών Συλλόγων και αστυνομικούς των οικείων Αστυνομικών Αρχών.

Έργο των κλιμακίων θα είναι ο έλεγχος σε καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος για την αυστηρή τήρηση των μέτρων προστασίας που οφείλουν να λαμβάνουν για την προστασία τόσο των εργαζομένων όσο και των πολιτών.

Ο ορισμός των υπαλλήλων των ανωτέρω υπηρεσιών για τη συγκρότηση του κλιμακίου θα γίνεται με μέριμνα των προϊσταμένων των ανωτέρω διευθύνσεων με απόφασή τους.

Συντονιστής του έργου ορίζεται ο Αντιπεριφερειάρχης Επιχειρηματικής Ανάπτυξης.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.