kozan.gr: Ώρα 13:15: H σημερινή εικόνα στο νοσοκομείο Κοζάνης σε ό,τι αφορά το μέτωπο απέναντι στον κορωνοϊό – Η τελευταία ενημέρωση από τον Πρόεδρο των εργαζομένων του Μαμάτσειου Δ. Ντέντη (Ηχητικό)

16 Μαρτίου 2020
13:37

 

H σημερινή εικόνα στο νοσοκομείο Κοζάνης σε ό,τι αφορά το μέτωπο απέναντι στον κορωνοϊό. Η τελευταία ενημέρωση από τον Πρόεδρο των εργαζομένων του Μαμάτσειου Δ. Ντέντη.

 

3 σχόλια

  • Αυτοί όλοι γιατί δεν είναι στο Μποδοσάκειο που είναι νοσοκομείο αναφοράς; Μας έφαγε ο καυγάς του ποιο ειναι πιο μεγάλο νοσοκομείο.. Μονο δυσλειτουργία φέρνει αυτό.

  • Πάρτε όλα τα αναγκαία μέτρα και εξασφαλίστε για το προσωπικό του νοσοκομείου όλα τα προστατευτικά μέσα που χρειάζονται για να ανταπεξέλθουν με ασφάλεια σε όποιο ύποπτο περιστατικό και να παραμείνουν μάχιμοι για να παραμείνει ανοικτό και λειτουργικό το νοσοκομείο. Ένα μεγάλο ευχαριστώ από όλους εμάς τους πολίτες σε στους γιατρούς, νοσηλευτές και παραιατρικό προσωπικό!

  • Όλοι μα κυρίως οι υψηλά ισταμενοι και οι συνδικαλιστές πρέπει να καταλαβουν ότι πρέπει να προστατεύσουν πρωτα το προσωπικό. Αν νοσησει το προσωπικό δεν θα υπάρχει και περίθαλψη. Οι οδηγίες δόθηκαν αλλά υλικό δεν υπάρχει. Σου λένε ότι πρέπει να φοράς μάσκα και στολή μιας χρήσης αλλά δεν έχουν να σου δώσουν. Οπότε αυτόσχεδιάζεις με τραγικά αποτελέσματα.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.