Κυβέρνηση: Δεν θα γίνει ολική απαγόρευση κυκλοφορίας – Κλείνουν από Τετάρτη όλα τα εμπορικά εκτός σούπερ μάρκετ, φαρμακεία και βενζινάδικα

16 Μαρτίου 2020
14:01

Οι δρόμοι δεν πρόκειται να κλείσουν ξεκαθαρίζει η κυβέρνηση! Νέα μέτρα ανακοίνωσε η αναπληρώτρια κυβερνητική εκπρόσωπος. Ανοιχτοί οι φούρνοι, σε καραντίνα 14 ημερών υποχρεωτικά όσοι επιστρέφουν από το εξωτερικό.

Από την πρώτη στιγμή, η Αριστοτελία Πελώνη ξεκαθάρισε ότι όσα ακούγονται περί ολικής απαγόρευσης κυκλοφορίας δεν ευσταθούν. Δεν πρόκειται να κλείσουν οι δρόμοι. Θα κλείσουν όμως από την Τετάρτη όλα τα μαγαζιά εκτός από τα σούπερ μάρκετ, τους φούρνους, τα φαρμακεία και τα πρατήρια βενζίνης.

«Δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα οι φήμες για καθολική απαγόρευση κυκλοφορίας» τόνισε κατά τη διάρκεια της διαδικτυακής – λόγω συνθηκών – ενημέρωσης των πολιτικών συντακτών η Αριστοτελία Πελώνη.

Ξεκαθάρισε επίσης ότι σε καμία περίπτωση δεν πρόκειται να κλείσουν σούπερ μάρκετ, φαρμακεία και πρατήρια υγρών καυσίμων.

Η Αριστοτελία Πελώνη ανέφερε ότι συντονιστικό ρόλο στην κρίση αναλαμβάνει ο νέος υφυπουργός Νίκος Χαρδαλίας.

Ανάμεσα στα μέτρα που λαμβάνονται είναι πως καταργείται από αύριο και μέχρι τέλος Απριλίου ο δακτύλιος στο κέντρο της Αθήνας.

Παράλληλα, η αναπληρώτρια κυβερνητική εκπρόσωπος ανακοίνωσε ότι όσοι έρχονται στην Ελλάδα από το εξωτερικό θα μπαίνουν σε κατ’ οίκον καραντίνα για 14 ημέρες.

8 σχόλια

  • ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΕΣΕΙΣΤΟΥ kozan ΣΑΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ Κ ΕΠΕΙΔΗ ΟΠΟΥ ΚΙ ΑΝ ΠΗΡΑ Ή ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΟΥΝ Ή ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΜΟΔΙΟΙ,ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΚΑΝΤΕ ΕΝΑ ΜΕΜΟ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ Ή ΟΠΟΥ ΚΡΙΝΕΤΕ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΤΩΡΑΑΑΑΑ ΓΙΑ ΤΑ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑ,ΒΙΟΤΕΧΝΙΕΣ,ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΕΣ Κ.Λ.Π. ΟΠΟΥ ΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΑΤΟΜΑ!!!
    ΕΙΠΑΤΕ ΓΙΑ ΕΝΑ ΣΩΡΟ ΑΛΛΑ, ΑΛΛΑ ΕΚΕΙ ΟΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΜΕΣΟΣ Ο ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΜΕΤΑΔΟΣΗΣ ΜΕ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΣΤΙΣ ΓΡΑΜΜΕΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ Ο ΕΝΑΣ ΚΟΛΛΗΤΑ ΣΤΟΝ ΑΛΛΟ ΤΙΠΟΤΑ.!!!
    ΤΕΛΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΑ ΑΠ ΟΛΑ Η ΥΓΕΙΑ `Η ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΩΝ ΒΙΟΜΗΧΑΝΩΝ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΠΡΩΤΑ?
    ΑΥΤΑ ΝΑ ΠΡΟΩΘΗΣΕΤΕ.

    • Ο σωστός βιομήχανος έχει πάρει ήδη τα μέτρα που απαιτούνται.
      Προφανώς αγωνιατε για την ανευθυνότητα που επιδεικνύει ο δικός σας!
      Από την άλλη δεν μπορείτε να τον καταγγειλετε για να μη χάσετε τη δουλειά σας, να τα λέμε όπως είναι κάποια πράγματα.

    • Άμα πλήρωνες και πριν έχεις κάθε δικαίωμα να φωνάζεις τώρα!! Γιατί υπάρχουν πολλοί που δεν πλήρωναν ούτε πριν στο δήμο για αυτό το λέω!!

  • *** Πάντως, πολύ μου άρεσε που μουσουλμάνοι, ινδουιστές, χριστιανοί κάθε λογής… όλοι κλείσανε τις εκκλησίες τους εκτός από τους ορθόδοξους στην Ελλάδα. *** Βρε, υπάρχει μεγαλύτερη απόδειξη ότι μόνο εμείς έχουμε αληθινή θρησκεία;

  • Κλείστε άμεσα τις βιοτεχνίες και τις βιομηχανίες που δεν έχουν σχέση με τα τρόφιμα. Οι εργαζόμενοι κινδυνεύουν.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.