kozan.gr: Στην προμήθεια άλλων 260.000 λίτρων πετρελαίου, προϋπολογιζόμενης δαπάνης 196.000 € (πλέον ΦΠΑ 24%), προχωρά η ΔΕΥΑ Κοζάνης

7 Απριλίου 2020
04:58

Το γεγονός ότι αυτή την περίοδο η εγκατάσταση τηλεθέρμανσης Κοζάνης τροφοδοτείται από τον ΑΗΣ Αγ. ∆ημητρίου Κοζάνης μόνο από μία μονάδα (μονάδα IV ή ΙΙΙ εναλλασσόμενες) έχει ως συνέπεια τη σχεδόν καθημερινή λειτουργία του υπάρχοντος λεβητοστασίου αιχμής/ εφεδρείας της ∆ΕΥΑ Κοζάνης για την κάλυψη μέρους (30 -50 MWth) του φορτίου βάσης, με δεδομένο ότι η μέγιστη λαμβανόμενη ισχύς από την ∆ΕΗ με τη μία μονάδα δεν ξεπερνά τα 58 MWth, με αποτέλεσμα την ανεπάρκεια θερμικής ισχύος. Η εγκατάσταση της τηλεθέρμανσης εμφανίζει μέση ημερήσια κατανάλωση περίπου 60.000 λίτρα πετρελαίου με αποτέλεσμα οι ποσότητες που παρελήφθησαν με παλαιότερες αποφάσεις της ΔΕΥΑ Κοζάνης να έχουν ήδη εξαντληθεί. Έτσι, σύμφωνα πάντα με πληροφορίες του kozan.gr, η επιχείρηση, με νέα της απόφαση, προχωρά  στην προμήθεια άλλων 260.000 λίτρων πετρελαίου, προϋπολογιζόμενης δαπάνης 196.000,00 €, προκειμένο να καλύψει τις ανάγκες της και κατ’ επέκταση τις υποχρεώσεις της απέναντι στους καταναλωτές.

kozan.gr

11 σχόλια

  • Η κυβέρνηση μας έχει τραβήξει την πρίζα και περιμένει κατά τα φαινόμενα τον θάνατό μας, με προκλητική αδιαφορία και εμπαιγμό, ότι όλα θα πάνε καλά την επόμενη μέρα, χωρίς να έχουν ουσιαστικά ΚΑΝΕΝΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ σοβαρό σχέδιο!! Πως θα μπορούσαν άλλωστε μέσα σε 3 χρόνια να έχουν λύσεις για ένα τόσο μεγαλεπήβολο και αυτοκτονικό σχέδιο;

    Οι συνδικαλιστές της ΔΕΗ βολεύτηκαν δυστυχώς με αυτά που τους έδωσε η κυβέρνηση και αποδεικνύουν ότι τους νοιάζει μόνο ο εαυτός τους! Ούτε τα παιδιά τους δεν σκέφτονται που θα τα παραδώσουν καμμένη γη!! Μπράβο σας!!

    Οι αιρετοί μας, από Περιφερειάρχη, Δήμαρχο Κοζάνης, βουλευτές, πλην ελαχίστων εξαιρέσεων, είναι προκλητικά απόντες και δυστυχώς πρέπει να παλέψουμε χωρίς αυτούς!

    Οι πολίτες πρέπει να ξυπνήσουν και να καταλάβουν ότι η επόμενη μέρα, ειδικά μετά την πανδημία θα είναι τουλάχιστον τραγική και η απολιγνιτοποίηση θα είναι κάτι για το οποίο θα το μετανιώσουμε όχι μόνο τοπικά αλλά και πανελλαδικά! Τότε όμως θα είναι πολύ αργά για δάκρυα και οι πολιτικοί μας κλασικά θα αποποιούνται τις ευθύνες τους!

    • Συγνώμη topet για την παρέμβαση αγαπητέ, αλλά νομίζω ότι πραγματικά εσύ ζεις σε αααλλλλοοο πλανήτη. Τι θέλεις να σου κάνουν όλοι αυτοί, να σε πιάσουν από το χεράακιι; να σου χαϊδέψουν τα μαλάκιαα; να σου πούνε τραγιυδαακιαα; να σε πάνε βολυουυλααα; σαν δεν ντρέπεσαι λέω εγω. Σαν δεν ντρέπεσαι.

      • Απλά πρέπει να κάνουν την δουλειά τους, την οποία φυσικά δεν κάνουν ούτε τώρα ούτε πριν. Οι τοπικοί άρχοντες είναι αυτοί που πρέπει να “σέρνουν” τον χορό και όχι να γεμίζουν τον χώρο με λογύδρια.

  • Κ Παυλίδη πως λέτε τα χωριά βάζουν μέσα την Δευσκ και πρέπει να αυξήσουν τα πάγια κτλ μπλα μπλα μπλα
    Τώρα τι γίνεται με την Κοζάνη Οεοοοοοοο

  • Όταν κάποιοι λέγανε να φέρουμε το φυσικό αέριο κάποιοι άλλοι της δεη φώναζαν όχι θα μας πάρει τις δουλειές. Η τηλεθερμανση φτιάχθηκε να έχει ένα μέσο όρο ζωής περίπου 30 χρονια, είμαστε στο τέλος. Οχι λόγο δεη, αλλά λόγο διάρκεια ζωής του έργου,γιαυτο έχουμε κάθε λίγο και βλάβες στο δίκτυο μέσα στην πόλη. Να βγει ένας υπεύθυνος της Δευακ να μας πει αν ισχύουν τα παραπάνω και ποιες κινήσεις έγιναν για να μην μείνει η πόλη χωρίς θέρμανση.

  • Κινδυνεύουμε άμεσα να μείνουμε χωρίς τηλεθέρμανση και Μαλούτας εγκρίνει 720,169 χιλιάδες ευρώ για την ανάπλαση . Προσοχή για την ΑΝΑΠΛΑΣΗ της εισόδου Κοζάνης . Πανηγυρίζει και ο Ιωαννίδης αντί να βγει και πει πως μπορεί εγώ να έκανα τα σχέδια για αυτό το έργο άλλα Μαλούτα δεν είναι η κατάλληλη στιγμή για να το υλοποιήσουμε . Δεν υπάρχει καμία ελπίδα. Έχουμε μια περιοχή 80.000 κατοίκων με ένα νοσοκομείο ερείπιο και ένα φονικό ιο ο οποίος δεν θα εξαφανιστεί το 2021 -22-23. Και θα ρίξουμε πολλές χιλιάδες ευρώ για την ανάπλαση – επέκταση του υπάρχων νοσοκομείου . Είναι δεδομένο ότι θα κλείσει η ΔΕΗ αρά θα υπάρξει μεγάλη ανεργία στην πόλη μας και εμείς στους δημότες μας που δυσκολεύονται οικονομικά θα κάνουμε αύξηση στο τιμολόγιο τηλεθέρμανσης . Άλλα θα κάνουμε ανάπλαση στην είσοδο της πόλης . Δεν είναι ανεπαρκείς μάλλον επικίνδυνοι

    • 4 εκατομμύρια ευρώ θα κοστίσει η επέκταση του νοσοκομείου Κοζάνης . 720 χιλιάδες ευρώ η ανάπλαση στην είσοδο τη πόλης τα χιλιάδες ευρώ συντήρηση που χρειάζεται σαν πολύ παλιό κτίριο που είναι το νοσοκομείο και μερικά ακόμα έργα μπαλώματα να κόψετε το ξεκινήσατε τα νέο νοσοκομείο

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.