Δύο νέες κλίνες στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Μποδοσάκειου για την αντιμετώπιση του κορωναιου.

7 Απριλίου 2020
06:58

Σήμερα στις 7/4/2020 σε σύντομο χρονικό διάστημα με την βοήθεια του Υπουργείου Υγείας, της 3ης ΥΠΕ, της Τεχνικής μας Υπηρεσίας, των Γιατρών της ΜΕΘ, των αντίστοιχων Νοσηλευτών και της δωρεάς δύο αναπνευστήρων του ΟΜΙΛΟΥ ΧΡΗΣΤΙΔΗ καταφέραμε να προσθέσουμε δύο νέες κλίνες στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας για την αντιμετώπιση του κορωνοϊού.

Μαζί όλοι ενωμένοι άοκνα θα επιδιώξουμε σύντομα για την περαιτέρω ενίσχυση και με άλλες κλίνες ΜΕΘ του Νοσοκομείου μας “ΜΠΟΔΟΣΑΚΕΙΟ” Πτολεμαΐδας.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους εργαζόμενους του Νοσοκομείου μας για τις συνεχείς προσπάθειες που καταβάλλουν κάτω από δύσκολες συνθήκες για την βελτίωση των παροχών υγείας προς τους πολίτες της Εορδαίας και της ευρύτερης περιοχής καθώς και τον ΌΜΙΛΟ ΧΡΗΣΤΙΔΗ που με την πράξη του αυτή έδειξε την αλληλεγγύη και τη διάθεση προσφοράς για το κοινό καλών όλων!
#Μένουμε_Στο_Σπίτι!

Διοικητής Μποδοσάκειου

5 σχόλια

  • Εκτος απο νοσοκομειο αναφορας ηταν ευκαιρια να ορισθει και ως περιφεριακο το νοσοκομειο μας. Απο οτι βλεπω χαθηκε η ευκαιρια και για αυτο για ακομη μια φορα φταιμε εμεις και η συμπεριφορα μας. Πολλες φορες η κριση ειναι ευκαιρια αλλα…

  • ΜΠΡΑΒΟ!!ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΔΙΟΙΚΗΤΕΣ ΘΕΛΟΥΜΕ.ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ Κ. ΔΙΟΙΚΗΤΑ ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΙΣ ΚΑΙ ΝΕΕΣ ΚΛΙΝΙΚΕΣ,ΓΙΑΤΙ ΣΤΗΝ ΚΟΖΑΝΗ ΔΕ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΦΩΣ.Η ΜΕΘ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΗΚΕ ΠΩΣ ΘΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕΙ ΚΑΙ ΗΔΗ ΚΑΠΟΙΟΙ ΒΑΖΟΥΝ ΕΜΠΟΔΙΑ ΣΤΟΥΣ ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟΤΡΕΨΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕΙ Η ΜΕΘ.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.