kozan.gr: Ώρα 09:15 π.μ.: Σημερινές εικόνες από τη λαϊκή αγορά της Κοζάνης (Βίντεο)

11 Απριλίου 2020
09:28

Σημερινές εικόνες από τη λαϊκή αγορά της Κοζάνης. Ώρα λήψης 09:15 π.μ.. Το βίντεο είναι της Δέσποινας Αμαραντίδου

 

8 σχόλια

  • Στις 10.30 Με 11 παρα , απαράδεκτη η κατάσταση στη λαϊκή! Ούτε αποστάσεις τηρούνταν, πολύς κόσμος ο ενας δίπλα στον άλλο στους πάγκους , ούτε ένας δημοτικός αστυνόμος, ούτε ντουντούκες, τίποτα! Και να ήθελες να κρατήσεις απόσταση απλά δεν μπορούσες!! Παπούδες συζητούσαν στον ήλιο, άλλοι έβηχαν χωρις μάσκες!! Ένας χαμός

    • Αν φοβάσαι τόσο πολύ, να κάτσεις σπίτι σου και να ζητήσεις από κάποιον άλλον να σου φέρει τα ψώνια. Αλλά όχι, τι λέω, όλα τα φρούτα και τα λαχανικά και οι σακούλες θα είναι γεμάτες θανατηφόρα μικρόβια. Ασ’ το καλύτερα. Κόψε κάθε επαφή με τους ανθρώπους και ξανά βγες έξω του χρόνου.

  • Απαράδεκτη κατάσταση!! Δεν είναι μόνο να κάνω γρήγορα τη δουλειά μου ελληνάρα, είναι να προσέχω τόσο εμένα όσο και τους άλλους με υπομονή!! Κάποια στιγμή θα έρθει και η δική μου σειρά για τις πατάτες!!

  • Δεν πηγα σημερα στη λαικη,απ`οτι βπεπω στο ΚΟΖΑΝ.GR,υπαρχουν εκθετες και στις δυο πλευρες του δρομου.Στις αλλες πολεις της Ελλαδας οι δημοι καθιερωσαν στις λαικες τους οι εκθετες να ειναι σε αποσταση μεταξυ τους και ΜΟΝΟ ΣΤΗ ΜΙΑ ΠΛΕΥΡΑ ΤΟΥ ΔΡΟΜΟΥ,οχι και στην απεναντι. Στην Κοζανη γιατι;

  • Ήμουν σήμερα λαϊκή..ηταν πολύ καλά τα μέτρα χτες στην λαϊκή…..είχαν αποστάσεις μεταξύ τους…..ο δήμος δεν τους είχε σωστά κ κράτησαν μόνοι τους αποστάσεις οι άνθρωποι στους πάγκους τους….κ δημοτικοί υπήρχε κ η ασφάλεια στην λαϊκή ….μην βλέπετε αυτά που θέλετε μόνο ….το ότι βήχει ένας άνθρωπος δεν σημαίνει ότι έχει κ τον ιό
    Έλεος πια…..έλεος απλά….την επόμενη φορά εσύ που δεν θες κανέναν δίπλα σου να βγαίνεις στις 7 το πρωί να είσαι μόνο εσύ…..παρε τα ψώνια σου κ σπιτάκι σου…..μην κοιτάτε να κλείσετε τις λαϊκές γιατί θα πεινάσετε……

  • Μην κοιτάτε να κλείσετε τις λαϊκές θα πεινάσουμε όλοι μας….στα σούπερ που πάτε δεν σας ενοχλεί εκεί ο συνωστισμός;;;;η ΛΑΙΚΗ είναι έξω ρε….αν δεν γουστάρετε μην πάτε.
    Οι αποστάσεις ήταν πολύ καλά κ δημοτική αστυνομία υπήρχε κ η ασφάλεια της λαϊκής…μην βλέπετε ότι σας βολεύει . Όποιος δεν θέλει κόσμο πάει στις 8 το πρωί κ ψωνίζει….

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.