Γ. Καραβασίλης: “Ουδείς ασφαλέστερος εχθρός του ευεργετηθέντος αχάριστου”

11 Απριλίου 2020
03:44

Μας πάει γάντι αυτό το ρητό, για όλους όσους έφυγαν από πελάτες της ΔΕΗ αλλά στα δύσκολα τρέχουν για όλα. Η μεγάλη ξεφτίλα είναι με τους εργαζομένους, και συνταξιούχους της ΔΕΗ ευτυχώς ελάχιστοι, που επιλέγουν κάτι άλλο από την επιχείρηση, που τους έδωσε ΨΩΜΙ. Ευπαθείς ομάδες αγρότες, Νησιά, ΤΗΛΕΘΕΡΜΑΝΣΕΙΣ και πολλά άλλα. Στα δύσκολα πάντα κρατάει. Όπως και τώρα με την επιδημία, κατανοεί και δεν κάνει, περικοπές. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στο σύνολο των εργαζομένων, των στελεχών και της διοίκησης!!

21 σχόλια

  • Αν δεν κατάλαβες ότι έτσι όπως έχουν τα πράγματα η ΔΕΗ έχει συμφέρον να φεύγουν πελάτες, (Παράγει το 50% περίπου ΗΕ ,και έχει το 90% των πελατών, το έλλειμμα 40% ή το εισάγει, ή το αγοράζει από τους ιδιώτες παράγωγους δημιουργωντας οικονομική αιμορραγία), είναι ένα πρόβλημα για όποιον δηλώνει οτι ξέρει καλα τα θέματα ενέργειας

  • Κυριε Καραβασιλη, στη γη επανω καλως η κακως υπαρχει ο νομος της προσφορας και της ζητησης. Γιατι να κατσει ενας καταναλωτης στη ΔΕΗ πληρωνοντας 11 λεπτα στην κιλοβατωρα συν παγια και να μην παει στον χ ψ παροχο με 5 λεπτα και δωρεαν παγιο; Για τους εργαζομενους δεη καλα κανετε και το λετε γιατι πηραν χρημα με τη σεσουλα. Αλλα οχι για ολους τους υπολοιπους. Ολες οι εταιρειες εδειξαν κοινωνικο προσωπο σε αυτη τη συσκολια. Δυστυχως κυριε Καραβασιλη τωρα ειναι αργα για δακρυα. Το καραβι δεη βουλιαξε και σε λιγο θα βουλιαξει το καραβι που λεγεται Ελλαδα. Καλυτερα να βγενεται και να κανετε δηλωσεις για το τι ΔΕΝ κανατε ολα αυτα τα χρονια για μα γινει βιωσιμη η δεη παρα να κραζετε τους πολιτες και τους εργαζομενους που εφυγαν απο τον παροχο δεη.

  • ΓΙΑΝΝΗ ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΑΠΟΛΥΤΑ ΚΑΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΚΑΙ ΜΕΛΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΤΗΣ ΔΕΗ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΙΔΙΩΤΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕς

    ΣΑΒΒΑΣ

  • Παιδιά όσο και αν δεν μας βολεύει η αλήθεια είναι ότι εάν ιδιωτικοποιηθει η ΔΕΗ η τιμή του ρεύματος μην έχουμε καμία αμφιβολία ότι θα πέσει. Βλέπω τι έγινε και με τον ΟΤΕ. Παλιά δεν τολμούσατε να μιλήσετε μέχρι τη Κοζάνη κλπ. Πως γίνεται να πουλά πχ η εταιρεία Elpentison που γνωρίζω την kwh 0.023 λιγότερο και από το κοινωνικό τιμολόγιο της ΔΕΗ; Γιαυτό μην ακούτε παραμύθια.

  • Αυτό ακριβώς τό ρητό είχε και ο αείμνηστος Ανδρέας Παπανδρέου σε κορνίζα πίσω και πάνω από το κεφάλι στο γραφείο του αγαπητέ μου και εσύ ως παλαιός ΠΑΣΟΚ του 45 της εκατό και βάλε είμαι βέβαιος ότι το θυμάσαι όπως και του Κ Κατσιφάρα ότι αν δεν ήταν ο Ανδρέας ούτε ο θυρωρός της πολυκατοικίας μας θα μας ήξερε.Κατι ανάλογο ισχύει και για αυτούς τους ασυνείδητους εργαζόμενους της ΔΕΗ και όχι μόνο!!

    • Άρα το μόνο που σας νοιάζει είναι οι ευεργετηθέντες ,όπως μόνο γι’αυτούς νοιαζόταν ο Αντρέας γι’αυτό διάλυσε την Ελλάδα

  • Η ΔΕΗ έχει τις υψηλότερες τιμές κιλοβατώρας, κρατικοδίαιτους υπαλλήλους, χάλια εξυπηρέτηση, απαρχαιωμένο συστήματα παρακολούθησης και ενημέρωσης λογαριασμών,χαμηλής ποιότητας παροχές και αν χρωστάς σε τιμωρεί με +12% αύξηση της τιμής (καθολική). Πόσο να αντέξει ο αχάριστος καταναλωτής φίλε Γιάννη;

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.