Ευχαριστήρια Επιστολή έστειλε ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Κοζάνης στον κατασκευαστικό όμιλο AVAX για την ανταπόκρισή του στο αίτημα του ΕΒΕ για δωρεά αναπνευστήρα ΜΕΘ στο Μποδοσάκειο Νοσοκομείο

13 Απριλίου 2020
13:57

 

Ευχαριστήρια επιστολή έστειλε εκ μέρους της Διοίκησης του Επιμελητηρίου Κοζάνης (ΕΒΕ) ο Πρόεδρος, κ. Νικόλαος Σαρρής, στον Πρόεδρο κ. Χρήστο Ιωάννου και τον Διευθύνοντα Σύμβουλο, κ. Κων/νο Μιτζάλη, του κατασκευαστικού ομίλου AVAX για την ικανοποίηση του από 2/4/2020 αιτήματος του ΕΒΕ για τη Δωρεά ενός αναπνευστήρα ΜΕΘ στο Μποδοσάκειο Νοσοκομείο. Η επιστολή έχει ως εξής:

«Αξιότιμοι κύριοι, κ. Πρόεδρε & κ. Διευθύνοντα, Με την παρούσα επιστολή δεχτείτε παρακαλώ τις θερμότερες ευχαριστίες μας για εσάς προσωπικά όσο και για τον Όμιλο AVAX γενικότερα, για την πολύ σημαντική σας δωρεά, ενός αναπνευστήρα ενηλίκων τύπου A Plus SV 600 στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Μποδοσάκειου Νοσοκομείου Πτολεμαϊδας, προκειμένου να καλυφθούν οι ανάγκες αντιμετώπισης του κορωνοϊού στην ευρύτερη περιοχή μας. Ακόμη, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε και τα στελέχη σας, κυρίους Θάνο Μουγκαράκη – Διευθυντή Πωλήσεων της Volterra A.E. και Τάσο Σκιαδόπουλο – Σύμβουλο Ανάπτυξης Franchise επίσης της Volterra A.E., για την άμεση ανταπόκρισή τους στο αίτημά μας να διατεθεί ένας εκ των 10 αναπνευστήρων που δώρισε ο Όμιλος AVAX σε νοσοκομεία αναφοράς της χώρας μας, στηρίζοντας με αυτόν τον τρόπο την εθνική μας προσπάθεια για την αντιμετώπιση του κορωνοϊού. Όπως σας ανέφερα και στην προηγούμενη επιστολή μου, η ενέργεια σας αυτή επιδεικνύει υψηλό αίσθημα κοινωνικής αλληλεγγύης και εταιρικής υπευθυνότητας και είναι άξιο παράδειγμα προς μίμηση, τόσο από τον επιχειρηματικό κόσμο της πατρίδας μας όσο και από τους υπόλοιπους επιχειρηματικούς φορείς που δύνανται να προσφέρουν.

Το Επιμελητήριο Κοζάνης συνεχίζει την προσπάθεια του να στηρίζει με κάθε δυνατό τρόπο τόσο τις επιχειρήσεις της περιοχής όσο και το δημόσιο σύστημα υγείας με σημαντικές παρεμβάσεις και με τη συνεργασία του με δημόσιους και ιδιωτικούς οργανισμούς.

Σας ευχαριστούμε και πάλι από καρδιάς και σας ευχόμαστε Καλό Πάσχα με Υγεία σε εσάς και στις οικογένειες σας.

Ένα σχόλιο

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.