Eυχαριστήριο από την Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Κοζάνης

14 Απριλίου 2020
14:30
Ο Πρόεδρος και το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Κοζάνης ευχαριστεί θερμά την ΛΙΜΝΙΔΗΣ ΑΕΒΕ FUNNY BUNNY για την δωρεά  μεγάλου αριθμού αντισηπτικών και μασκών στηρίζοντας με αυτό τον τρόπο στην τιτάνια προσπάθεια των συναδέλφων για την αναχαίτιση της μετάδοσης του ιού COVID 19.
Στεκόμαστε δίπλα στις ευάλωτες και ευπαθείς ομάδες αλλά και σε όλους τους πολίτες με μοναδικό μέλημα την ασφάλεια τους.
         Για το Διοικητικό Συμβούλιο
          Ο                                     ο
   Πρόεδρος.              Γενικός Γραμματέας
Ζήσης ΛΙΑΚΟΣ.           Νικόλαος ΠΕΣΛΗΣ

3 σχόλια

  • Ευτυχώς που σκέφτηκε και κάποιος τους αστυνομικούς που βρίσκονται καθημερινά στους δρόμους για το δικό μας καλό. Γιατί υπάρχει γενικά η τάση να επιβραβευονται όλοι οι υπόλοιποι για την προσφορά τους εκτός απ’ την αστυνομία λες και αυτοί είναι παιδιά ενός άλλου Θεού…

      • Επειδή κάνουν την δουλειά τους δν δικαιούνται ένα μπράβο η ένα ευχαριστώ δλδ, έλεος όπως οι γιατροί κ οι υπάλληλοι των σούπερ κ των φαρμακείων έτσι κ αυτοί αξίζουν μπράβο.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.