kozan.gr: Κοζάνη: Μ. Τρίτη 14 Απριλίου, ώρα 09:50 π.μ.: Eικόνες από κεντρικούς δρόμους της πόλης (Βίντεο)

14 Απριλίου 2020
10:01

Eικόνες από κεντρικούς δρόμους της πόλης της Κοζάνης, σήμερα Μ. Τρίτη 14 Απριλίου, ώρα 09:50 π.μ.

4 σχόλια

  • Σήμερα στην Κοζάνη είχε στην Παύλου Μελά και στην Γκέρτσου λες και ήταν καθημερινή πλάκα μας κάνετε…..πολύ χαλαρους ελέγχους κάνουν όλους που έχουν πιάσει χωρίς δικαιολογητικά τους άφησαν χωρίς πρόστιμο απλά

    • Και αυστηρούς ελέγχους να κάνανε, εσένα θα σε πείραζε πάλι, είμαι σίγουρη. Ο, τι και να κάνει η αστυνομία, πάλι θα βρίσκετε έναν λόγο να την κακολογησετε. Ελπίζω να καταφέρετε κάποια στιγμή να μπείτε στη θέση τους έστω και για λίγο για να καταλάβετε πώς αισθάνονται κι αυτοί όταν πρέπει να γράψουν κάποιον που καπνίζει ή κάποιον που κυκλοφορεί έξω τις ημέρες της καραντίνας.

  • Απαράδεκτοι ! Εμείς καθόμαστε μέσα για να προφυλάξουμε όλους αυτούς τους ηλίθιους;
    Επιτέλους η αστυνομία να επιβληθεί

  • Να γίνει πιο αυστηρή η Αστυνομία. Δεν γίνεται να καθόμαστε εμείς μέσα και κάποιοι να κυκλοφορούν άσκοπα. Εξαιτίας τους η Κυβέρνηση παίρνει συνεχώς νέα μέτρα, άντε να δούμε πότε θα επανέλθουμε στην κανονικότητα.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.