Δήμος Σερβίων: Επιδιορθωτικές εργασίες οδοστρώματος

14 Απριλίου 2020
10:32

Ο Δήμος Σερβίων ανακοινώνει ότι σήμερα και αύριο θα γίνουν εργασίες προετοιμασίας και επιδιορθώσεις οδοστρώματος. Για τον  παραπάνω λόγο εφιστούμε την προσοχή όλων των Δημοτών και κυρίως των οδηγών διότι οι προς επιδιόρθωση λακκούβες  διαμορφώνονται κατάλληλα (καθαρισμός, προεργασία κλπ) και ενδέχεται να είναι βαθύτερες από το συνηθισμένο. Ζητούμε την κατανόηση όλων.

3 σχόλια

  • Μόνο κατανόηση??? Επιδιορθώστε εσείς τους δρόμους και από υπομονή , όση θέλετε.Έχουμε στα Σέρβια το ποιο ασυντήρητο δίκτυο έχει να γίνει συντήρηση δρόμου πολλά χρόνια .Τα ασθενοφόρα στον δρόμο για το Κ.Υ αναστενάζουν

  • Στην Κοζάνη πότε θα επιδιορθώσετε τις λακκούβες κύριοι;;;; Σκάψανε οι υπάλληλοι της ΔΕΥΑΚ εδώ και μήνες για να επιδιορθώσουν τις βλάβες του δικτύου Τηλεθέρμανσης και έκλεισαν πρόχειρα τα σημεία. Φοβόμαστε να περάσουμε με τα οχήματά μας, δεν το καταλαβαίνετε;;;;;;;

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.