Πλύσιμο οδών και πλατειών στο Δήμο Εορδαίας

14 Απριλίου 2020
10:57


Εργασίες πλυσίματος δρόμων και πλατειών ξεκίνησε από σήμερα το πρωί ο Δήμος Εορδαίας.

Συγκεκριμένα οι υπάλληλοι του Τμήματος Καθαριότητας, με το ειδικό βυτιοφόρο όχημα, προχώρησαν στο πλύσιμο κεντρικών οδών και πλατειών καθώς και άλλων κοινόχρηστων χώρων εντός της πόλης της Πτολεμαΐδας.

Mε βάση το πρόγραμμα που έχει καταρτιστεί το πλύσιμο θα επεκταθεί, πέρα από τους κεντρικούς δρόμους, σε όλες τις γειτονιές και στις Κοινότητες του Δήμου Εορδαίας, ενώ οι συγκεκριμένες εργασίες θα επαναλαμβάνονται σε τακτά χρονικά διαστήματα.

13 σχόλια

  • ΓΙΑΤΙ ΕΙΡΩΝΕΥΕΣΤΕ ΤΟ ΕΚΑΝΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ,ΑΠ ΟΣΟ ΘΥΜΑΜΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΟΥΤΕ ΤΣΙΟΥΜΑΡΗΣ,ΟΥΤΕ ΒΡΥΖΙΔΟΥ ΚΑΛΑ Ο ΖΑΜΑΝΙΔΗΣ ΠΕΤΟΥΣΕ ΑΕΤΟΥΣ,ΑΣ ΕΚΤΙΜΟΥΜΕ ΤΙΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ ΚΑΙ ΑΣ ΤΙΣ ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ.ΟΙ ΜΙΚΡΟΤΗΤΕΣ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΜΑΣ ΩΦΕΛΗΣΑΝ.

    • Γιατί το να διαφημίζεις το αυτονόητο, την υποχρέωση ή απλά το καθήκον σου, την δουλειά για την οποία ο λαός της πόλης σε εξέλεξε και πληρώνεσαι προκειμένου να αποκομίσουν προσωπική δόξα ΥΠΟΤΙΜΑΕΙ ΤΗΝ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ ΜΑΣ !!! Για αυτό ΜΙΧΑΛΑΚΗ ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΡΕΣΕΙ, που σου κακοφάνηκε κιόλας !!!

      • Αν εξέλεγαν εσένα, να δω τι δουλειά θα έκανες… Τίποτα δεν είναι αυτονόητο, κάθε σωστή πράξη προς όφελος της πόλης πρέπει να διαφημίζεται. Σωστός ο κύριος Καραγιάννης πιο πάνω.

        • Καθόλου εμπαθείς ο φίλος. Απλά επισημαίνει το επίπεδο που έχουμε όλοι φτάσει. Το να αναγάγουν κάποιοι τα μέτρια και τα καθημερινά σε πολύ σημαντικά άρχισε να μας χαλάει την αισθητική. Απομένει να αναρτήσουν οι παπαγάλοι τον καθαρισμό των φρεατίων, την αποκομιδή των σκουπιδιών στις γειτονιές και των αποχιονισμό των δρόμων. Τότε θα πούμε ότι η πόλη μας , ο δήμος μας έχει πλέον αλλάξει επίπεδο και θα καλέσω ο ίδιος προσωπικά τα κανάλια των Αθηνών να διαφημιστούμε σε όλο το Πανελλήνιο. Μόλις διαφήμιζαν την σωτηρία μιας γάτας από έναν στύλο της ΔΕΗ ως είδηση της ημέρα. Τα λόγια είναι περιττά όπως λέει και το τραγούδι.

          • Και μόνο που έκατσες και έγραψες τόσα πολλά, φαίνεται πόσο σε έτσουξε το σχόλιο μου. Άλλος ένας Έλληνας που κριτικαρει τους πάντες και το παίζει ειδικός σε όλα τα θέματα. Αν έβγαινες εσύ ούτε τα “μέτρια” και τα “καθημερινά” δε θα έκανες. Γι’ αυτό ενοχλήθηκες τόσο, επειδή κάποιοι κανουν αυτά που δε θα έκανες εσύ πότε.

          • Εσύ 18:21 ούτε αυτά που έγραψες πιο πάνω δε θα έκανες. Καλός βολεψακιας πρέπει να είσαι.

  • Για τα αδεσποτα κυριοι μοκο ε; Κυριε καραγιαννη; Μονο να επαινεις τον δημαρχο και να κραζεις τους προηγουμενους μονο γι αυτο κανεις.

  • Κύριοι παπαγάλοι, δεν θα πέσουμε εμείς στο επίπεδό σας. Εσείς θα πρέπει να ανεβείτε στο απαιτητό και το προσδοκώμενο επίπεδο που έχουν οι δημότες της πόλης. Άλλωστε μόλις πριν λίγους μήνες ζητήσατε και λάβατε από κάποιους από εμάς τους ψήφους μας για να κάνετε μία συγκεκριμένη δουλειά από την οποία οι περισσότεροι πληρώνεστε. Είναι ντροπή και απύθμενο θράσος να μιλάτε και να συμπεριφέρεστε με αυτόν τον τρόπο μόλις λίγους μήνες από την εκλογή σας. Κάντε την δουλειά σας απλά και ταπεινά, χωρίς να μας παρουσιάζετε το κλάιν μάιν για σοβαρό έργο, λύστε τα καθημερινά προβλήματα χωρίς να αυτοπροβάλλεστε για προσωπικό όφελος στα μέσα προβολής και δικτύωσης.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.