kozan.gr: Στον Περδίκκα Εορδαίας έγινε περιφορά του επιταφίου με τη χρήση αγροτικού αυτοκινήτου πάνω στο οποίο ήταν κι ο ιερέας του χωριού (Φωτογραφία)

18 Απριλίου 2020
00:05

 

Στον Περδίκκα Εορδαίας η περιφορά του επιταφίου έγινε, εκτός ναού, χωρίς ωστόσο την παρουσία πιστών, όπως άλλωστε προβλέπεται βάσει των μέτρων που εφαρμόζονται για τον περιορισμό της διασποράς του κoρωνοϊού. Ο ιερέας του χωριού, όπως φαίνεται και στο βίντεο, με τη χρήση αγροτικού αυτοκινήτου, πάνω στο οποίο ήταν ο ίδιος κι έψελνε, έκανε μια μικρή περιφορά στο χωριό. H φωτογραφία είναι από την ομάδα στο facebook Πτολεμαίοι Μακεδόνες

 

18 σχόλια

  • Ένα μπράβο στον παπά! Όταν δεν αφήνουν τους πιστούς να πάνε στον Επιτάφιο, πάει ο Επιτάφιος στους πιστούς! Δυστυχώς οι παπάδες στην Κοζάνη Έμειναν Σπίτι!

  • ΟΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΑΡΑΒΙΑΣΕΙ ΤΗΝ ΚΑΡΑΝΤΙΝΑ.ΑΞΙΟΣ ΚΑΙ ΠΑΝΑΞΙΟΣ Ο ΙΕΡΕΑΣ ΣΤΙΣ ΚΑΡΔΙΕΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ.

  • Καλά έκαναν οι παπάδες της Κοζάνης και έμειναν σπίτι!!!! Ο επιτάφιος δεν είναι λατέρνα!!!!!! Καλή Ανάσταση!!!!!

    • Ουτε η νοσοκομα με το καροτσακι με τα φαρμακα περιφερει λατερνα στους διαδρομους του νοσοκομειου ,αλλα μοιραζει τη θεραπεια. Οι κηδειες μας αυτο σου θυμιζουν;λατερνες που περιφερονται; ο καθε ασχετος αρνητης κι αδιαβαστος εχει ασχετη αποψη κ περιγελα την αγνοια του. Φυσικο ειναι.

    • Οι παπάδες της Κοζάνης αν ήθελαν θα πήγαιναν ενάντια στα μέτρα κ θα γυρνούσαν τον επιτάφιο κ χωρίς κόσμο, έτσι δν μεταδίδεται καμία ασθένεια ούτε κ με της καμπάνες ούτε κ με τα μεγάφωνα που απαγόρεψαν, αλλά πράγματα θέλουν να περάσει η κυβέρνηση, χίλια μπράβο στον πάτερ του Περδικα άξιος.

  • ΑΞΙΟΣ !

    Σε αυτήν την παραφροσύνη του νεοφανούς διωγμού
    1) Οι καμπάνες μεταδίδουν ιούς.
    2) Τα μέτρα ασφαλείας (που με ευλάβεια οφείλουμε να τηρούμε) μπορούν να παραβιάζονται πολλάκις και μπροστά στα μάτια όλων, όταν συνωστιζόμαστε σε ουρές έξω από τράπεζες ή δημόσιους οργανισμούς καθώς και από δημοσιογράφους που σπρώχνονται για μια θέση στο πλάνο, αλλά δεν επιτρέπεται να τηρηθούν με πλήρη ευθύνη στο προαύλιο της εκκλησίας.
    δεχτήκαμε σαν κοινωνία, ότι η μέγιστη διασπορά γίνεται μέσα στους Ναούς, ακόμα και αν είναι 1 πιστός/10τ.μ.

  • Ο Παπαφλέσσας. Αντίσταση από έναν λαό ο οποίος παστώνετε σαν σαρδέλα στις τράπεζες, στις εφορίες και στα supermarket. Ένας λαός που ψηφίζει τα ίδια κόμματα που τον έχουν καταστρέψει πολλαπλές φορές μάλιστα και νομίζει ότι κάνει και επανάσταση βγάζοντας τον επιτάφιο με 4Χ4. Ότι και να λέμε είναι λίγο για έναν λαό που έχει μείνει ίδιος και απαράλλακτος εδώ και 200 χρόνια. Καμία εξέλιξη και καμία ελπίδα για την ευλογημένη αυτή γωνιά του κόσμου.
    Παρακαλώ kozan να περάσει. Δεν βρίζω και αποτελεί προσωπική άποψη. Καλό είναι να ακούγεται και η διαφορετική άποψη. Όχι πλύση εγκεφάλου των αναγνωστών και ότι συμφέρει μόνο.

    • Πολύ σωστή άποψη την αφουγκράζομαι και την υπερασπίζομαι… Καλή Ανάσταση σε σένα και σε όλον τον κόσμο

  • ΓΕΜΙΣΑΜΕ “ΗΡΩΕΣ” Σ ΑΥΤΗ ΤΗ ΧΩΡΑ! ΠΑΠΑΔΕΣ,ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ,ΜΠΑΣΚΕΤΜΠΟΛΙΣΤΕΣ,ΗΘΟΠΟΙΟΥΣ,ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΕΣ,ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΚΙ ΟΤΙ ΛΟΓΗΣ ΑΠΙΘΑΝΟ ΣΥΜΦΕΡΕΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΟΜΑΔΑ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ,ΜΙΚΡΗ Ή ΜΕΓΑΛΗ! ΚΙ ΑΠΟ ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΗΡΩΙΣΜΟ “ΜΑΥΡΗ ΕΙΝΑΙ Η ΝΥΧΤΑ ΣΤΑ ΒΟΥΝΑ”! ΑΝ Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΧΕΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΚΤΑΣΗ ΚΑΙ ΠΛΗΘΥΣΜΟ ΣΕ 50 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑ ΘΑΥΜΑ !

    • τι ειναι τούτοι ρε;Ευτυχώς δεν είναι ο Έμπολα ο ιός ,Θα μας είχαν μακελέψει η Ελλάδα θα είχε φτάσει στο 1 εκκατομύριο με τους ταλιμπάν

      • αν σε ρωτησουν με ποια κρατη συνορευει η ελλαδα ,αγγλια,ιταλια και ισπανια θα πεις ,για ιστορια ουτε λογος ,τσαμπα να μη μιλαμε… για τη γιουροβιζιον και το δε βοις ξερεις περισσοτερα

        • τα κράτη που συνορεύουν με την Ελλάδα τα ήξερα από την Δευτέρα Δημοτικού, εσύ φυσικά τα έμαθες στο Γυμνάσιο ,μαθήματα ιστορίας στους όμοιους σου ταλιμπάν.
          Kάτσε να ακούσεις καμμιά πάολα να στανιάρεις εγώ μόνο Floyd ακούω .Είστε διασπορείς του Ιού και απειλείτε την κοινωνία σε κάποιο ευνομούμενο κράτος θα λογοδοτούσατε ταλιμπάν

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.