Ευχαριστήριες επιστολές της Ένωσης Υπαλλήλων Πυροσβεστικού Σώματος Περιφέρειας Δ. Μακεδονίας

22 Απριλίου 2020
14:54
Κανένα σχόλιο

 

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσής μας, ευχαριστεί θερμά τον Υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας Χαρδαλιά Νικόλαο, τον Αρχηγό του Πυροσβεστικού Σώματος Αντιστράτηγο Κολοκούρη Στέφανο, το Βουλευτή Νέας Δημοκρατίας Νομού Φλώρινας Αντωνιάδη Ιωάννη, τον Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας Κασαπίδη Γεώργιο, τον Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Φλώρινας Κιοσέ Ιωάννη, το Δήμαρχο Πρεσπών Πασχαλίδη Παναγιώτη και όλους όσους βοήθησαν στην αποδοχή και υιοθέτηση των θέσεων μας για την ίδρυση του θερινού Πυροσβεστικού Κλιμακίου στο Δήμο Πρεσπών δίνοντας σε αυτή την ιδιαίτερη ακριτική περιοχή της Πατρίδας μας αυτό που δικαιωματικά της ανήκει.

Μέλημά μας είναι πλέον η λειτουργία του συγκεκριμένου Πυροσβεστικού Κλιμακίου καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους και η επαρκής στελέχωσή του σε έμψυχο και μηχανολογικό υλικό για να μπορεί να επιτελέσει το έργο για το οποίο προορίζεται.

Ελπίζουμε να εισακουστούν και οι υπόλοιπες προτάσεις μας για τη γενικότερη θωράκιση της περιφέρειά μας και είμαστε σίγουροι ότι όλοι μαζί θα τα καταφέρουμε.

Με εκτίμηση
Για το Δ.Σ.

Ο Γεν. Γραμματέας

Νικόλαος Σπ. Παπαδημητρίου

Ο Πρόεδρος

Παναγιώτης Αθ. Ανδρεόπουλος

 

Ευχαριστήρια επιστολή

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσής μας, ευχαριστεί θερμά το «Σύλλογο Επαγγελματιών Ψαράδων Λίμνης Πολυφύτου» και ιδιαιτέρως τον Πρόεδρο Κουρτίδη Νικόλαο για την χορήγηση εξοπλισμού (σωσίβια & πλυστικό μηχάνημα) στο Πυροσβεστικό Κλιμάκιο Σερβίων.
Στη δύσκολη περίοδο που διανύουμε τέτοιες πρωτοβουλίες αναγνώρισης του έργου που επιτελούμε μας δίνουν τη δύναμη και τα εργαλεία ώστε να επιχειρούμε συνεχώς με όλες τις δυνάμεις μας για το κοινό καλό.

Με εκτίμηση
Για το Δ.Σ.

Ο Γεν. Γραμματέας

Νικόλαος Σπ. Παπαδημητρίου

Ο Πρόεδρος

Παναγιώτης Αθ. Ανδρεόπουλος

Ευχαριστήρια επιστολή

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσής μας, ευχαριστεί θερμά το Δήμαρχο Σερβίων Ελευθερίου Χρήστο και όλους όσους βοήθησαν στην βελτίωση των εγκαταστάσεων του Πυροσβεστικού Κλιμακίου Σερβίων υλοποιώντας σχετικά αιτήματά μας.
Μέλημά μας είναι πλέον η αναβάθμιση του συγκεκριμένου Πυροσβεστικού Κλιμακίου και η επαρκής στελέχωσή του σε έμψυχο και μηχανολογικό υλικό για να μπορεί να επιτελέσει το έργο για το οποίο προορίζεται.

Με εκτίμηση
Για το Δ.Σ.

Ο Γεν. Γραμματέας

Νικόλαος Σπ. Παπαδημητρίου

Ο Πρόεδρος

Παναγιώτης Αθ. Ανδρεόπουλος

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.