Την τροποποίηση τεχνικού προγράμματος και προϋπολογισμού του Δήμου για το έργο με τίτλο «Συντήρηση οδοποιίας Σέρβια-Λάβα-Πλατανόρευμα» αποφασίζει το Δημοτικό Συμβούλιο Σερβίων – Έκτακτη συνεδρίαση δια περιφοράς

22 Απριλίου 2020
16:17

 

Σας προσκαλώ σε έκτακτη συνεδρίαση που θα γίνει δια περιφοράς για τη λήψη απόφασης στο παρακάτω θέμα:

Τροποποίηση τεχνικού προγράμματος και προϋπολογισμού του Δήμου για το έργο με τίτλο «Συντήρηση οδοποιίας Σέρβια-Λάβα-Πλατανόρευμα».

Σημειώνεται ότι το ανωτέρω θέμα είναι επείγον και η μη λήψη απόφασης θα δημιουργήσει προβλήματα στην λειτουργία του Δήμου.

Η 22η του μηνός Απριλίου έτους 2020 ημέρα Τετάρτη και ώρα 21:00 είναι η καταληκτική ώρα αποστολής email.

Σύμφωνα με το έγγραφο 18318-13.3.2020 (ΑΔΑ: 9ΛΠΧ46ΜΤΛ6-1ΑΕ) του Υπουργείου Εσωτερικών και κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας με το υπουργείο , η δια περιφοράς έγκριση λήψης απόφασης για θέματα μπορεί να γίνει μέσω email με το οποίο θα εγκρίνονται οι αποφάσεις. Για το λόγο αυτό καλείστε για υποχρεωτική αποστολή email στο [email protected] μέχρι την προαναφερόμενη ημερομηνία με το οποίο θα δηλώνεται την έγκριση ή μη λήψης της απόφασης για το ανωτέρω θέμα.

Η όλη διαδικασία ισχύει κατά το διάστημα λήψης των μέτρων αποφυγής και διάδοσης του κορονοϊου COVID-19.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Δ.Σ

ΜΠΟΥΚΟΥΒΑΛΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

2 σχόλια

  • Έχει φθάσει στο ΄΄ως εδώ και μη παρέκει΄΄ η κατάσταση του συγκεκριμένου δρόμου. Μπράβο σας, που επιτέλους κάτι πρόκειται να γίνει. Δυστυχώς το οδικό δίκτυο και εντός Σερβίων είναι στη ίδια κατάσταση. Καλή δύναμη.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μείνετε συντονισμένοι