kozan.gr: H έγκυος σύζυγος του Γιώργου από την Δραγασιά (που έχασε, από κορωνοϊό, πατέρα & παππού), στέλνει μέσω του kozan.gr, τα δικά της μηνύματα

23 Απριλίου 2020
18:49

Κορωνοϊός ήρθε κ μας άλλαξε τη ζωή!!

Αυτά που βλέπουμε σε ταινίες κ διαβάζουμε σε βιβλία έγιναν πραγματικότητα!!

Εκεί που πιστεύεις ότι έχεις τα πάντα, είσαι πλήρης κ ευτυχής..ανατροπή!!δεν έχεις τίποτα!!

Δε θα μπω σε λεπτομέρειες..άλλωστε τα ΜΜΕ φρόντισαν να γνωρίζει όλος ο κόσμος αρκετά πράγματα για εμάς.

Δυσκολίες, εμπόδια,προβλήματα..λύπη, στεναχώρια,δυστυχία, άγχος, αγωνία, απελπισία, θυμός, μοναξιά,πίστη,ελπίδα και πολλά άλλα συναισθήματα…(μη διαχειρίσιμα, ιδίως όταν τα γεγονότα τρέχουν..αναγκάζεσαι όμως όταν δεν έχεις επιλογές!!)

Εγώ, προσωπικά, προσπαθώ πάντα να δω το καλό,στα πάντα! Ίσως περάσει αρκετός χρόνος αλλά κάποια στιγμή θα καταλάβουμε…ουδέν κακό αμιγές καλού! Μέσα σε όλη αυτή την “τρικυμία (η οποία συνεχίζεται κ τίποτα δε θα είναι το ίδιο πια..για όλο τον κόσμο αλλά κυρίως για εμάς) γνώρισα Ανθρώπους που πραγματικά τους αισθάνομαι Οικογένεια..νοιάστηκαν για εμάς χωρίς να μας ξέρουν κ χωρίς καν να μας έχουν δει ποτέ..(επίσης δε θα μπω σε λεπτομέρειες..αν κ θα το ήθελα πολύ Σέβομαι όμως την ιδιωτικότητά τους θα μου πεις γιατί αναφέρεις τα ονόματα τους; Γιατί θέλω να τους ευχαριστήσω κ δεν ξέρω πως….)

Ο περιφερειάρχης μας κ. Γιώργος Κασαπιδης, η πρώην εκπαιδευτικός κ.Άρτεμις Μέγα,ο Δήμαρχος μας κ.Χρήστος Ζευκλής ,ο αντιδήμαρχος κ. Γιώργος Μαγιάγκας, ο μικροβιολόγος κ.Γιάννης Κουνελλας, η πρόεδρος από τη Βοήθεια στο Σπίτι κ. Ελένη Κακαλη, ο γυναικολόγος κ.Τσαριδης Λευτέρης,ο μικροβιολόγος κ. Βαγγέλης Καζάκος σας ευχαριστούμε πραγματικά!!Να σας έχει ο Θεός καλά!!Ότι κ να πω ή να κάνω για σας,πάντα θα είναι  λίγο..

Επίσης νιώθω την ανάγκη να ευχαριστήσω τον Δήμο Βοΐου γενικότερα,τα κορίτσια απτό Βοήθεια στο Σπίτι(κ ιδιαιτέρως την Κική),τον κ. Σακαλιδη,τα κορίτσια απτό φαρμακείο στο Τσοτύλι, την αστυνομία Σιάτιστας,τα γραφεία τελετών Μπλετσου κ Νικολόπουλου, τον κ.Ντεμο ιατρό παθολόγο,την κ. Ρανδου ιατρό παθολόγο,τον Νίκο Κατσίρη ιατρό ακτινολόγο (γιατροί του νοσοκομείου Κοζάνης), γιατρούς κ νοσηλευτές που βοήθησαν τους ανθρώπους μας στις δύσκολες στιγμές τους όσο νοσηλεύονταν στα νοσοκομεία Κοζάνης, Πτολεμαΐδας κ ΑΧΕΠΑ,την ιατρό αιματολόγο Δήμου Θεοδώρα,ιδιώτες κ εταιρίες που μας βοήθησαν προσφέροντας τα προϊόντα τους όχι μόνο σε μας αλλά κ στα 2 μου χωριά που επλήγησαν Δαμασκηνιά κ Δραγασιά.

Και φυσικά όλους εσάς που μας σταθήκατε έστω κ από μακριά.. οικογένεια, συγγενείς κ φίλοι..

Σας άφησα στο τέλος αλλά η αγάπη σας/μας είναι αυτονόητη..πόσο μάλλον στα δύσκολα!!(Μερικούς σας ξαγρυπνήσαμε, ταλαιπωρήσαμε,στεναχωρήσαμε λίγο παραπάνω..δυστυχώς ή ευτυχώς έτσι είναι η οικογένεια..?

Σας ευχαριστούμε όλους μέσα από την ψυχή κ την καρδιά μας! Να σας έχει όλους ο Θεός καλά!!Υπομονή,πίστη,δύναμη, κουράγιο, ελπίδα,αγάπη εύχομαι σε όλους!!Γιατί ο καθένας τον δικό του σταυρό κουβαλάει! Και κάτι τελευταίο κάτι που μου έμαθε η περιπέτεια μας και το λέω συνέχεια σε όλους..είμαστε στα χέρια του Θεού κ αυτός μόνο αποφασίζει για τα πάντα..τα πράγματα είναι έτσι κ δεν μπορούμε να τα αλλάξουμε δεν είμαστε παντοδύναμοι κ δεν είναι τίποτα στο χέρι μας!!(εμείς κάνουμε σχέδια κ ο Θεός γελάει..)

Κι εσείς,υποθέτω,μέσα απ τον κορωνοϊό θα καταλάβατε ότι όσα χρήματα,δόξα, επιτυχία,ευτυχία,κτλ..κ αν έχετε σαν την υγεία δεν έχει!

Ο Γιώργος λέει, μακάρι να ήταν όλη η οικογένεια μου γερή κ ας ήμασταν κλεισμένοι στα σπίτια μας κ χωριά κ 1 χρόνο….. υπομονή!

Σήμερα γιορτάζει ο Άγιος Γεώργιος..χρόνια πολλά κ καλά με υγεία σε όλους τους εορτάζοντες κ κυρίως στον δικό μου Γιώργο..που τράβηξε κ τραβάει πολλά..εύχομαι να είναι γερός κ να του δίνει δύναμη για πολλά πολλά χρόνια ακόμη!?

Ο Θεός μαζί σας ?

4 σχόλια

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.