Την Παρασκευή 24 Απρίλη στις 20:30 η Οργάνωση Δυτικής Μακεδονίας της ΚΝΕ διοργανώνει συζήτηση με αφορμή την 21η Απρίλη  με θέμα “Η αντιδιδακτορική πάλη της νεολαίας και του λαού την περίοδο ’67-’74! “

23 Απριλίου 2020
20:59

Την Παρασκευή 24 Απρίλη στις 20:30 η Οργάνωση Δυτικής Μακεδονίας της ΚΝΕ διοργανώνει συζήτηση με αφορμή την 21η Απρίλη  με θέμα “Η αντιδιδακτορική πάλη της νεολαίας και του λαού την περίοδο ’67-’74! ” θα μιλήσουν ο Κώστας Αντάρας και Νίκος Γαστεράτος μέλη της ΟΠ Δυτ. Μακ. της ΚΝΕ

Την Κυριακή 26 Απρίλη στις 20:00 θα πραγματοποιηθεί αφιέρωμα για τα 150 χρόνια από την γέννηση του Β. Ι. Λένιν.

Οι εκδηλώσεις θα διεξαχθούν στην πλατφόρμα του zoom στην διεύθυνση https://us04web.zoom.us/j/290

Ένα σχόλιο

  • Ας βάλουν στα θέματα συζήτησης και τι έγινε και στις χώρες που τα συντρόφια τους επέβαλαν τις πιο σκληρές και απάνθρωπες δικτατορίες που γνώρισε η ανθρωπότητα.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.