Μείνετε Σπίτι! (Προσαρμογή του Αλέξανδρου Κων. Κοκκινίδη σε στίχους των Panx Romana)

23 Απριλίου 2020
22:06

Διακόπτουμε για μία σπουδαία ανακοίνωση !!!

Η Ελλάδα είναι κάτω από (τον) κορωναϊκό νόμο, τα κοινωνικά δικαιώματά σας συρρικνώνονται, οι μετακινήσεις σας απαγορεύονται και οι ελευθερίες σας περιορίζονται σε ότι εμείς σας επιβάλλουμε.

Μείνετε στο σπίτι !!!

Μην προσπαθήσετε να επικοινωνήσετε, να αγγίξετε, να αγκαλιάσετε, να φιλήσετε και να έχετε οποιαδήποτε επαφή με γνωστούς και συγγενείς σας.

Σκάστε !

Μην τολμήσετε να σκεφτείτε ότι σας καταπιέζουμε !

Μείνετε σπίτι !!!

Όποιος κυκλοφορεί έξω χωρίς εξοδόχαρτο, φύλλο πορείας, ή χωρίς να στείλει μήνυμα στο 13033, θα τιμωρείτε με πρόστιμο 150 ευρώ και 300 ευρώ τις ημέρες της Αναστάσεως του Χριστού και θα κινδυνεύει με επ’ αόριστον φυλάκιση !

Μείνετε σπίτι !!!

Κάθε σας κίνηση είτε έξω, είτε μέσα στο σπίτι θα γίνετε μόνο και εάν φοράτε γάντια και μάσκες.

Η καθαριότητα είναι ολόκληρη αρχοντιά, για αυτό να πλένετε και να απολυμαίνετε σχολαστικά μετά και από την παραμικρή δραστηριότητα τα χέρια σας και κάθε τι που χρησιμοποιείτε με αντισηπτικά.

Μείνετε ήσυχοι ! Μην πανικοβάλεστε !

Ένας αστυνομικός θα είναι πάντα έξω απ’ την πόρτα σας. Για σας !

Μείνετε σπίτι !!!

Μείνετε ήσυχοι !

Ο νούμερο ένα εχθρός της υγείας, του πολιτισμού, της ασφάλειας, της ελευθερίας και της ευημερίας (σας) είναι οι ερωτήσεις, οι σκέψεις, οι αντιδράσεις, οι διαμαρτυρίες, οι αμφισβητήσεις, οι αμφιβολίες και η αλήθεια !

Η Δημόσια Υγεία και η Εθνική Ασφάλεια είναι πάντα πιο ψηλά από τις προσωπικές (σας) επιθυμίες και φιλοδοξίες.

Μείνετε σπίτι !!!

Δεν επιτρέπονται οι συγκεντρώσεις πάνω από δύο άτομα σε αυτοκίνητα και πάνω από δέκα σε δημόσιους και ιδιωτικούς χώρους και αυτά μέχρι να περιοριστούν σε ατομικά.

Απαγορεύονται οι διελεύσεις από τα διόδια τις ημέρες του Πάσχα και την Πρωτομαγιά.

Όποιος κυκλοφορεί έξω χωρίς την άδεια μας θα εκτελείται !

Όλα παρακολουθούνται και ελέγχονται.

Αλγόριθμοι εντοπισμού και ελέγχου τρέχουν και για κάθε σας κίνηση και κάθε σας σκέψη !

Χρησιμοποιείτε μόνο την ενημέρωση που πουλάει, σερβίρει και πλασάρει το κράτος όλο το 24ωρο σε όλα τα ΜΜΕ !

Χρησιμοποιείτε μόνο τις οδηγίες, τα φάρμακα και τα εμβόλια που εμείς (θα) σας παρέχουμε.

Μείνετε σπίτι !!!

Σκεπτόμαστε για ‘σας πριν από ΄σας !

Σκάστε !

Να ‘στε ευτυχισμένοι.

Υποταχθείτε ! Χωρίς ερωτήσεις.

Να θυμάστε ότι όλα έχουν φτιαχτεί για σας.

Μόνο για σας !

Οι στίχοιτο κέιμενο είναι απόσπασμα από το τραγούδι Πάρτυ Κωφαλάλων των PANX ROMANA και τον Δίσκο Διαγωγή Κοσμία που κυκλοφόρησε από την Wipe Out! Records το 1996.

(Στίχοι : Panx Romana Μουσική : Dead Kennedys)

Άγιος Δημήτριος Ελλησπόντου Κοζάνης, Πέμπτη Αγίου Γεωργίου Μεγαλομάρτυρος και Τροπαιοφόρου 23 Απριλίου -δύο ημέρες μετά την 21η Απριλίου- 2020 και προσαρμοσμένο από την 25η Μαρτίου 2020.

Υγ. : “Φυσικά” και το παραπάνω κείμενο “δεν” ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα και σε ότι βιώνουμε και σκοπό έχει να ψυχαγωγήσει και να προβληματίσει για αυτά που πέρασαν (1967), για αυτά που ζούμε (2020) και για αυτά που έρχονται και που θα ‘ρθούνε !!!

Αληθώς Ανέστη ο Κύριος !!!

Αλέξανδρος Κων. Κοκκινίδης

4 σχόλια

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.